x Knauf naturoll szigetelőanyag
 
Knauf Naturoll 042 ásványgyapot szigetelő 50mm

Knauf Naturoll 042 ásványgyapot szigetelő 50mm

Bruttó 550 Ft / m²5 cm vastagságban : 1 tekercs/16,08 m2 -  Bruttó 550 Ft/m2, Bruttó 8844 Ft/tekercs  

Knauf szigetelőanyagok akciós árakon. Többfunkciós, kasírozatlan ásványgyapot hő- és hangszigetelő tekercs.  Elsősorban fa vázas épületek, tetőszerkezetek, valamint mennyezetek, álmennyezetek hő- és hangszigetelésére ajánljuk. 

A Knauf Ekoroll két egymásra fektetett 50mm-es részből áll össze, így a szigetelőanyag 5 ill. 10cm-es vastagsában egyaránt használható, evvel tovább egyszerűsítve a felhasználó dolgát. 1 Tekercs 50mm vastagságban 16,08m2, 

A sűrű szálszerkezetű, alacsony hővezető képességű szálak között lévő, jelentős mennyiségű finom légrétegnek köszönhetően az ásványgyapot kiváló hőszigetelő. Minél nagyobb a vastagsága, annál jobb a hőszigetelése, így csökkenti télen a hőveszteséget, nyáron pedig véd a hőségtől.

Zajelnyelés :
Struktúrájának és rugalmasságának köszönhetően az ásványgyapot kiváló hangszigetelő tulajdonsággal rendelkezik (zajelnyelés és hangszigetelés).

Tűzbiztos anyag :
Az ásványgyapot nem éghető. Euroclasse besorolása: A

Lágy termék a könnyű felhasználáshoz :
Az ásványgyapot egy puha érintésű termék, egyszerű kezelni és beépíteni, mivel könnyű és rugalmas. A komprimált ásványgyapottekercs segítségével sok helyet lehet megtakarítani a kezelésnél, szállításnál és raktározásnál. Tökéletesen illeszthető, ezért a beépítése kényelmes, biztonságos és elkerülhetőek a nem kívánt hőhidak.

Környezetbarát :
Az ásványgyapot sokkal több energiát takarít meg, mint amennyire szükség van az előállításához. Rugalmasságának köszönhetően nem képződik hulladék a beépítésnél. Komprimálásának köszönhetően kevesebb csomagolóanyagra van szükség.


Aki az ásványgyapot előnye mellett dönt, az az optimális hő- és környezetvédelem mellett foglal állást.

Olvadáshő1400 COlvasztandó alapanyagok 1 m 3 hőszigetelő filchez14 kgGyártási hulladék0%SzálszerkezetHosszú, rugalmasSzállítási és tárolási helymegtakarítás70%, mivel a termék 30 térfogat %-ra összenyomhatóÉghetőségTűzállósági osztály A, nem éghetőNedvességgel szembeni ellenállásNagyon jóPH értékSemlegesÚjrahasznosításLehetségesA megfelelő hőszigetelési vastagság megállapításával már ma meghatározhatja fűtési költségeit a következő évtizedekre. A kész ház utólagos hőszigetelése kiadásokkal jár annak érdekében, hogy csökkentse a jövőre nézve a fűtési költségeket. Ha az ökológiailag megfelelő hővédelem mellett dönt, fűtési költségmegtakarítása jelentős lesz házának egész élettartama alatt.Érdeklődnék a termékkel kapcsolatban
További képek:
  • lambériázás