x Tölgyfa svédpadló füstölése
 
Ragasztott tölgyfa svédpadló füstölése

Ragasztott tölgyfa svédpadló füstölése

Bruttó 3.400 Ft / m²

Speciális, füstölő eljárásnak köszönhetően egészen különleges, sötöétbarna színre érett tölgyfából készült svédpadló, ragasztott svédpadló I. osztályú minőségben, csiszolt rusztikus felülettel. Az anyag megvásárolható natúr vagy felületkezelt állapotban, fózolva vagy teljesen zárt profilban.

A padló változó hosszúságban kapható. Hosszúsága 800mm és 2600 mm közt, túlnyomó részt 1800mm.

Rendelhetó minimum 60 m2-től.

Termékpalettánk büszkesége a tölgyfából készült svédpadló. A négyoldalról nút-féderes, rendkívül precíz kidolgozású, 8 % nedvesség tartalomra szárított, csiszolt felületű, rendkívül magas kopásállóságú keményfa padlóburkolók a legmagasabb esztétikai és technikai elvárásoknak is könnyedén megfelelnek.

Olajozva, esetleg színre pácolva is rendelhetőek, korunk építőipari trendjét követve mikrofózolva is megvásárolhatóak. Így az egy-egy padló illesztése közt lévő vonalak sokkal hangsúlyosabban láthatóvá válnak, kiemelve az anyag szélességét és evvel a modern designt kedvelők számára magasabbra emelve a padló esztétikai értékét.

Az általunk forgalmazott keményfa padlók minőségére garanciát vállalunk.

A tölgypadlók hosszanti fózolt profilra történő kialakítása felárral nem jár.

Bízza meg cégünket a nálunk vásárolt svédpadlók lefektetésével, profi szakember gárda áll a rendelkezésére, nem érheti meglepetés. Az általunk kivitelezett munkákra garanciát vállalunk.

Kivitelezéssel és díjakkal kapcsolatossan érdeklődhet a 06 209 291 367 telefonszámon. Köszönjük


Érdeklődnék a termékkel kapcsolatban