x Szauna kabinok - komplett finn szaunák, infra, kombikabinok
 
Szaunák, szauna építőanyagok > Saunart finn szaunák, infra és kombikabinok

Saunart finn szaunák, infra és kombikabinok


Saunart finn szaunák, infra és kombikabinok

A szauna a skandináv kultúrában nagy múltú, több évezredre visszatekintő hagyomány. Egy régi finn mondás szerint, akit a szauna és az alkohol nem hoz rendbe, az meg fog halni :-). A szauna több területen is jótékony hatással van a szervezetünkre: méregtelenít és erősíti az immunrendszert, enyhíti az ízületi fájdalmakat, stresszoldó hatású, javítja a vérkeringést, stb.

Kínálatunkban egyaránt megtalálhatók bel- és kültéri finn szaunák, infra és kombi kabinok, gőzkabinok is, kizárólag svéd és finn szauna alapanyagokból. Emellett nagy választékban kínálunk különböző szauna tartozékokat, szintén baráti árakon. Minden, általunk kivitelezett szauna a legkorszerűbb technológiai megoldások alkalmazásával, a minőség és esztétika jegyében készül, a szauna építésben rutinos, gondos és értő kezek által. Ebből adódóan minden termékünk szakmailag magas színvonalú, nemcsak megjelenésében, hanem megbízható működésében és hosszú élettartamában is garantálva ezáltal Vásárlóink elégedettségét.


 

Saunart finn szauna
Saunart finn szauna

Saunart, a szauna művészete. Méretre gyártott szaunakabinok, a megrendelő által választott burkolatokkal, felszereltséggel, kialkítással - kedvező árakon.Tovább a termékhez »
 

Saunart Infra szauna
Saunart Infra szauna

Mélymelegterápiás infrakabinok, az Ön elképzelései szerint. A meleg és a napsugárzás kedvező hatásáról senkit nem szükséges meggyőzni. E két éltető elem legmodernebb ötvözete az infraszauna.Tovább a termékhez »
 

Saunart kombi szauna
Saunart kombi szauna

Egy finnszauna és egy infraszauna egy kabinon belül. Nagyszerű döntés egyszerű ész érvek alapján. Egy picit kerül többe mint egy infraszauna, egy picit kerül többe mint egy finnszauna, de mind a kettőt megkapja érte. Hely ígénye ugyan az, szerkezeti elemei ugyan azok, így a faanyag szügséglete is ugyan az, egy kevéssel több munka, de kétszer annyi wellness.Tovább a termékhez »