x
 

Teraszfűtés


Teraszfűtés

 

Az infravörös hősugárzók nem a környezetet (az ott található levegőt) fűtik, hanem az adott környezetben jelen lévő élő szervezeteket, tárgyakat. Ennek köszönhetően kevesebb mint 20%-ban melegíti a levegőt és több mint 80%-ban melegíti az emberi testet, így a fellépő hő veszteség elenyésző.

Szintén az infra sugárzók mellett szól, hogy nem igényelnek felfűtési időt. A hagyományos fűtési eljárásokkal szemben, sem plusz energiát, sem plusz időt nem kell a fűtésre pazarolnunk, a készülékek bekapcsolása után a meleg azonnal érzékelhető.

Az infra hősugárzók rendkívül széles palettáját kínáljuk kütéri használathoz egyaránt. Jó tudni: az infra sugarak adta hőt nem fújja el a szél, ezért tökéletesen alkalmas teraszok, verandák és más nyitott terek melegítéséhez.

Infravörös hősugárzóink kis helyigényűek, könnyen felszerelhetők (falra, plafonra, állványra egyaránt), karbantartásra pedig egyáltalán nincs szükség. A berendezéseket egyszerűen az elektromos hálózatra csatlakoztatjuk és búcsút intünk a hidegnek.

 

MO-EL Sharklite M718-N 1800w
MO-EL Sharklite M718-N 1800w

Bruttó 86.900 Ft / db

Tovább a termékhez »