x Vörösfenyő hajópadló 19x145 AB min.
 
Vörösfenyő hajópadló Járófelületű  19x145

Vörösfenyő hajópadló Járófelületű 19x145

Bruttó 5.350 Ft / m²

Német importból származó termék, szibériai alapanyagból. Ázsia területén Szibériában találhatóak a legjobb vörösfenyő erdők. A terület Északi fekvésének köszönhetően itt nőnek a legsűrűbb szálú fák a legkevesebb csomóval, a legnagyobb mennyiségben.

Az emberlakta-vidékektől távol eső óriási területeken a természet rendre gondoskodik az erdők újra településéről, nagyszerű a fiatal fák százalékos aránya.  A különféle vörösfenyő alapanyagokat a világ minden tájára exportálják innen, a nálunk kapható vörösfenyő hajópadló is Szibériából érkezik hazánkba.

Kialakításának köszönhetően ez a termék kitűnően alkalmas galériák kialakításához is. Egyik lapján járó, a másikon fózolt profilú, mindkét lap csiszolt, esztétikus felületű.

A fával foglalkozók és az építők jól ismerik a szibériai vörösfenyőből készült szerkezetek egyedülálló teljesítőképességét és tartósságát. Ezt tükrözi az "örökkévalóság fája" elnevezés. Az általában zord körülmények között növekvő szibériai vörösfenyő az állandó hideg időjárásnak köszönhetően lassan növekszik. Oroszországban léteznek olyan szibériai vörösfenyőből készült házak, templomok, melyek korát több, mint 800 évesre becsülik.


Érdeklődnék a termékkel kapcsolatban