x Mikre lesz szükségem egy szauna építése során?
 

Mikre lesz szükségem egy szauna építése során?

Mikre lesz szükségem egy szauna építése során?

Sajnos olyan világot élünk, ahol a pénz beszél. Biztosan Ön is kedvező áron szeretne egy jó szaunát. Gondolom arról nem lesz nehéz meggyőznöm, a kialakítás akkor a legkevésbé megterhelő, ha szaunája saját kivitelezésben készül. Így az alacsony ár mellett nem kell a silány minőséggel kompromisszumot kötnie. Cégünk egyik fő profilja a \"csináld magad szaunák\" forgalmazása. Telephelyeinken mindent megtalál amire egy szauna kialakítása során szüksége lehet. Ebben a pár sorban segíteni szeretnénk Önnek, képet alkotni egy szauna építése során felmerülő anyagszükségletről, az anyagok mennyiségéről és áráról.

Vegyünk alapul egy, talán a leggyakrabban épülő 3.6m2 alapterületű, 2.0mx1.8mx2.0m méretű két falra, tehát sarokba épülő 4-5 személyes finn szaunát.

Az itt leírtakban a mennyiségek a kialakítástól függően természetesen változhatnak, a megadott egységárak viszont pontosak.

Szauna építéséhez szükséges anyagok:

Szauna szerkezet anyag: 45mmx45mm keresztmetszetű szárított szerkezet anyag. Ebből készül a szaunánk váza, a padszekezet tartórésze. A szerkezet anyagból a fent megadott méretű szaunához nagyságrendileg 80-90 folyóméterre lesz szükségünk.
Az ára Bruttó 265 Ft. /fm

Szauna szigetelés: Szerkezetbe épített 60mm vastag alukasírozott ásványgyapot szigetelés. Egy tekercs 16.8m2, rendszerint egy tekercs elegendő.
Bruttó 15.800 Ft./ tekercs

Szauna lambéria: 6 - 7 féle szauna lambéria közül választhat, legtöbbször az A-minőségű kétszer szárított Északi luc szauna lambéria kerül beépítésre. Általában 20-22m2-re van szükség.
Bruttó 2.950 Ft. /m2

Szauna padléc: Erre a célra a legjobb talán a finn rezgőnyár vagy az abachi. Csodaszép, csomómentes anyagok, melyek jól helytállnak a szauna környezetben. A megadott szauna kabinban helye van egy kétszintes, esetleg L alakú padszerkezetnek, háttámláknak, padközi lezáróknak, kályhavédőnek és lábrácsnak. Ezek kialakításához hozzávetőleg 60 fm padlécre van szükségünk. Ezen padlécek ára egységesen
Bruttó 1.150 Ft. / fm.

Szauna ajtó: Legjobban egy komplett szauna ajtóval járunk, amely a következőképpen áll össze: szárított, szigetelt fa tok és küszöb, 8mm vastag edzett üveglap, alumínium zsanérok, kilincskészlet és mágneszár.
Ennek az ára Bruttó 59.900 Ft.

Szauna kályha: Amennyiben csak 220V áll a rendelkezésünkre a legerősebb ekkora feszültségről működő kályha 4.5KW teljesítményű, azzal kell beérnünk. Az erősebb kályha gyorsabban befűt, amennyiben van 380V ehhez a kabinhoz jobb egy 6.0KW teljesítményű kályhát használni, jobb és gazdaságosabb lesz.
Sawo NR45NB Bruttó 47.500 Ft.
Sawo NR60NB Bruttó 51.200 Ft.
Láva kő 20 Kg. Bruttó 4.900 Ft.

Szauna tartozékok: szellőző gomba, hő-páramérő műszer, homokóra, felöntő dézsa, kanál, lámpaárnyékoló. Mindez együtt nagyságrendileg.
Bruttó 33.000 Ft.

FONTOS: Az itt felsorolt termékek a legkelendőbb általunk forgalmazott szauna építőanyagok, de távolról sem meríti ki teljes szauna építőanyag kínálatunkat.

Kérem nézzen szét a termékek között a Szauna építőanyag almenüben. A szaunakabin megépítésekor segítségére lehet szauna építési gyorstalpalónk.

Jó szauna építést!


Érdeklődnék a termékkel kapcsolatban