x Infra szauna - Saunart szaunák
 

Saunart Infra szauna

Saunart Infra szauna

A Saunart infraszaunák a minőség és a funkcionalitás jegyében készülnek. Ellentétben a Kínából importált, hazánkban internetes áruházakban és multiknál kapható infrakabinnak kikiáltott dobozokkal szemben cégünk által forgalmazott termékek valóban működnek, a  bennük található infrasugárzók valóban képesek infrasugarak kibocsátására. Az általunk készített infraszauna olyan egyszerű és kellemes módja önmagunk kényeztetésének, ami bárki számára örömet jelent. Elősegíti a fogyás és méregtelenítés folyamatát.
Az infrakabin használata könnyebben beilleszthető napjaink életritmusába, mint a hagyományos szauna, hiszen 30 perc alatt kifejti jótékony hatását. Helyigényük jóval kisebb, mint egy finn szaunáé, üzemeltetésük energiatakarékosabb, felfűtési időre nincs szükség, a sugárzók bekapcsolás után egyből a teljes infra sávszélességben, az infratartomány teljes spektrumában fejtik ki kedvező hatásukat. Az infraszauna az emberi szervezetet jóval kisebb mértékben terheli meg, mint a hagyományos szauna, míg gyógyító hatása bizonyítottan jelentősebb.


Saunart Infrakabinok


A szárított szerkezetanyagból épített vázat hőtükrös alukasirozott szigetelőanyaggal béleljük, szilikon vezetékeket, zárható szellőző nyílásokat helyezünk a falakba. Ezután kívül-belül szaunalambéria burkolatot építünk fel, hét féle lambéria burkolat közül választhat. A kabin 8mm vastag bronzszínű tele üvegajtót, alumínium zsanérokat kap. A padszerkezet csomómentes finn fehérnyár thermowood nyárfa esetleg, trópusi Abachi fából készül, ugyanilyen anyagból háttámlát, padközi lezárókat, lábrácsot alakítunk ki. A fejlett infratechnológia vívmánya, Philips Vitae gyártmányú infrasugárzók kerülnek beépítésre. E sugárzók kimagasló technológiai tényezőin kívül magas esztétikai elvárásoknak felelnek meg. A kabin méretétől függően megfelelő számú 350W-500W-750W teljesítményű infrasugárzót építünk be. A kabin megvezérléséhez két megoldás választható.: Egy a kabin tetején kialakított mágneskapcsoló rendszer, mely egy lámpakapcsoló segítségével hozza m?ködésbe a sugárzókat, a másik megoldás egy LCD kijelzős, digitális infraszauna vezérlő rendszer. Ezeken felül minden kabin alapfelszereltsége a következő  szauna kiegészítőkből áll össze: hő / páratartalom mérő műszer, homokóra, lámpaárnyékoló, kérésére sótégla falbeteéteket alakítunk ki amelyeket LED tecnológiával világítunk meg, a fény hatására a sótéglák ionizálják a levegőt, javulást ígérve alergiával, asztmával, léguti betegségekkel küzdőknek.  Minden egyéni elképzelést, óhajt a megrendelő igénye szerint vitelezünk ki. A megjelölt árak természetesen magukba foglalják a kivitelezés és a beüzemelés költségeit is.


Érdeklődnék a termékkel kapcsolatban
További képek: