Barion Pixel

Svéd import borovi lambéria AB minőség 15x118mm mikrofózolt

Cikkszám: SK6-4003519


Bruttó ár: 4 890 Ft / m2
Futárral szállítható: nem
Választható méretek

db = 3.6816 m2(18003 Ft)

További információk

Hosszúság 390cm
Szélesség 11.8cm
Vastagság 1.5cm

Leírás


Importált svéd borovi lambéria, amely mikrofózolt profilban vásárolható meg. Kiváló ár érték arányának köszönhetően nem véletlen az egyik legnagyobb mennyiségben értékesített termékünk.

3,9m-es hosszúságban kapható, 8 szálanként csomagolva.

A Borovi Lambéria AB egy magas minőségű borovi fenyőfából készült falburkolat, amely kiváló választás lehet a belső terek díszítéséhez.

Főbb Jellemzők:

  1. Borovi Fenyőfaanyag: A lambéria anyaga Borovi fenyő, amely kiváló minőségű és esztétikailag vonzó fafajta. A természetes fa melegsége és szépsége hozzájárul a belső tér kellemes kialakításához.
  2. Természetes Megjelenés: Az AB minősítésű Borovi Lambéria természetes fafelülete elegáns megjelenést kölcsönöz a térnek, kihangsúlyozva a fa jellegét és melegségét. A termék változatos színű és mintázatú lehet, lehetővé téve az egyedi stílus kialakítását.
  3. Vízálló és Időjárásálló: A Borovi fenyőfaanyag kezelésének köszönhetően a lambéria ellenáll a nedvességnek és az időjárási viszontagságoknak, így alkalmas a beltéri falakon kívüli használatra is..

A Borovi Lambéria AB a természetes fa szépségével, a könnyű kezelhetőséggel és a tartóssággal egyesíti azokat az előnyöket, amelyeket sokan értékelnek a belső tér díszítése során. Ezzel a falburkolattal melegséget és karaktert vihetsz otthonodba vagy kereskedelmi helyiségeidbe.

Segíthetünk?

Helpdesk
Telefon

Kérjen visszahívást!

Kérjük, adja meg telefonszámát és a kérdéses termékkört, és a megfelelő kollégánk visszahívja önt!

    E-mail

    Írjon nekünk

    Kérjük, adja meg adatait és kollégánk megkeresi kérdésével, észrevételével kapcsolatban!