Barion Pixel

Borovi szegőléc 20x60x1500mm

Cikkszám: SK6-4003562


Bruttó ár: 1 785 Ft / db
Bruttó ár: 1 190 Ft / m
Futárral szállítható: nem
Választható méretek

db(1785 Ft)

További információk

Hosszúság 150cm
Szélesség 2cm
Vastagság 6cm

Leírás


A Borovi szegőléc egy kiváló minőségű építőelem, amely ideális megoldás a különböző asztalosmunkákhoz, építészeti projektekhez és dekorációs célokhoz. A borovi faanyagból készült szegőléc természetes szépséggel párosul, és számos alkalmazási területen használható fel a ház belső és külső tereiben.

Főbb jellemzők:

 1. Borovi faanyag: A szegőléc borovi fából készül, ami természetes megjelenést kölcsönöz és könnyen kezelhetővé teszi a faipari projekteket. A borovi fa könnyű, de mégis tartós, így ideális választás a szegőléc különféle céljaira.
 2. Precíziós kivitel: A szegőléc precíz méretekkel rendelkezik, ami egyszerű telepítést és pontos illeszkedést biztosít. Ezáltal könnyen alkalmazható ablakok, ajtók, padlók és egyéb felületek szegélyezésére.
 3. Könnyű festhetőség: A termék felülete kiválóan festhető vagy kezelhető, lehetővé téve számára, hogy illeszkedjen a környező térhez és a felhasználó egyedi preferenciáihoz.
 4. Dekoratív és funkcionális: A Borovi szegőléc nemcsak dekoratív elem a térben, hanem funkcionális is, amikor szükség van a szegélyezésre vagy a fedések kialakítására.
 5. Univerzális alkalmazhatóság: A szegőléc kiválóan alkalmazható beltéri és kültéri környezetekben egyaránt, például bútorok készítésénél, padló- és falburkolatoknál, valamint egyéb építészeti projekteknél.

A Borovi szegőléc megtestesíti a minőséget és a sokoldalúságot, és segít abban, hogy az építészeti és faipari projektek stílusosak és funkciónálisak legyenek. A termék természetes anyagával és kiváló minőségével hozzájárul a tér esztétikájához és tartósságához.

Segíthetünk?

Helpdesk
Telefon

Kérjen visszahívást!

Kérjük, adja meg telefonszámát és a kérdéses termékkört, és a megfelelő kollégánk visszahívja önt!

  E-mail

  Írjon nekünk

  Kérjük, adja meg adatait és kollégánk megkeresi kérdésével, észrevételével kapcsolatban!