Barion Pixel

KVH szárított gerenda 140x140mm

Cikkszám: SK6-4003855


Bruttó ár: 18 322 Ft / szál
Bruttó ár: 234 900 Ft / m3
Futárral szállítható: nem
Választható méretek

szál(18322 Ft)

További információk

Hosszúság 4m
Szélesség 0.14m
Vastagság 0.14m

Leírás


KVH a német „Konstruktionsvollholz” rövidítése, ami magyarul szerkezeti faanyagot jelent. A KVH gerendák készítése során az alapanyagot, leggyakrabban lucfenyőt, hosszirányban toldják össze, ezután a fát szárítókamrában megfelelő nedvesség tartalomra szárítják, majd a végleges, nem látszó használatra tervezett felületet alakítják ki. A KVH fagerendák rendszerint gyalult felületűek és élfozóltak. Nem csiszolt felületűek. Szárítókamrában szárított gerendák felhasználásra kész állapotban vásárolhatóak meg.

 

A KVH fagerendáknak számos előnye van az építőiparban:

 1. Stabilitás: A hosszirányú toldás növeli a gerenda stabilitását és terhelhetőségét.
 2. Szilárdság: A szárított faanyag és a precíz gyártási folyamat eredményeként a KVH gerendák rendkívül szilárdak és tartósak.
 3. Minőségellenőrzés: A KVH gerendák gyártását magas minőségellenőrzési standardoknak vetik alá, így biztosítva a megfelelő minőséget és teljesítményt. A termék megfelel a C24 szabványnak
 4. Felület: A KVH gerendák nem látszó felületen történő felhasználására készülnek, így olyan szerkezetek építéséhez ajánljuk, ahol a faanyag nem lesz látható, de mégis fontos a tartósság és szilárdság.
 5. Környezetbarát: A KVH gerendák készítése során a faanyagot fenntartható módon használják fel, ami környezetbarát megoldást eredményez.

Ezek a tulajdonságok teszik a KVH gerendákat népszerűvé az építőiparban, különösen azokban a szerkezetekben, ahol fontos a szilárdság, tartósság és minőség.

Segíthetünk?

Helpdesk
Telefon

Kérjen visszahívást!

Kérjük, adja meg telefonszámát és a kérdéses termékkört, és a megfelelő kollégánk visszahívja önt!

  E-mail

  Írjon nekünk

  Kérjük, adja meg adatait és kollégánk megkeresi kérdésével, észrevételével kapcsolatban!