Szerzői jog

Jelen webhely üzemeltetője az SCA-Hungária Kft.

A webhely tartalma ellenkező megjelölés hiányában az Üzemeltetők szellemi tulajdona. A webhely felhasználói a webhely anyagának bármely tetszőleges részét egy példányban kinyomtathatják személyes, nem kereskedelmi célra, feltéve, hogy az anyago(ko)n semmilyen módosítást, változtatást nem végeznek, és a védjegyre vagy szerzői jogra vonatkozó adatokat sem törlik vagy módosítják. A webhelyen közzétett anyagokat csak törvényes célokra szabad felhasználni. A webhely forrásanyagai nem többszörözhetők, terjeszthetők, adhatók elő nyilvánosan, vagy közvetíthetők a nyilvánossághoz más szervezet közbeiktatásával sem, illetve nem dolgozhatók át vagy adhatók át kereskedelmi célból az Üzemeltetők külön írásos beleegyezése nélkül. Az Üzemeltetők fenntartják a letöltött anyagokra vonatkozó tulajdonjogaikat és szerzői jogaikat.Beérkező adatok és adatbiztonság

Jelen webhely nem abból a célból jött létre, hogy a felhasználók azon keresztül bizalmas vagy hasonló jellegű személyes adatokat küldjenek. Azonban a webhely egyes lapjain a cél megjelölésével előfordulhat ilyen jellegű adatkérés. Ilyen esetben az Üzemeltetők az adott helyen megjelölik az adatkérés célját. A személyes adatok tekintetében az adatkezelő az SCA-Hungária Kft., aki az 1992. évi LXIII. törvény előírásait betartva jár el. Az Üzemeltetők a kezelt személyes adatokat az érintett kifejezett, írásbeli beleegyezése nélkül – jogszabályi kötelezettség hiányában – harmadik személyeknek nem adják át. A felhasználó bármely információnak az Üzemeltetők részére történő elküldésével az SCA-Hungária Kft.-nek korlátlan, visszavonhatatlan jogot biztosít ezen információ felhasználására, lemásolására, megjelenítésére, végrehajtására, módosítására, átadására és terjesztésére. Ezenkívül beleegyezését adja, hogy az Üzemeltetők szabadon hasznosítsanak a felhasználó által bármely célból elküldött ötletet, koncepciót, know-how-t vagy technológiát. A személyes adatokat felhasználási céljuk megszűnése esetén, vagy a felhasználó kérelmére az Üzemeltetők megsemmisítik.

A webhely egyes részeinek letöltésekor automatikusan kisméretű, bizonyos esetben a felhasználó személyes adatait tartalmazó adatfileokat helyezünk el a felhasználó számítógépén (‚cookie‘). Ennek megtörténtéről a felhasználó az Üzemeltetőktől nem kap további értesítést. Az adatfileok a Webhely egyes funkcióinak működéséhez szükségesek, látogatásai alkalmával a korábbi adatfileok az Üzemeltetőkhöz kerülnek. A felhasználó az adatfileokkal kapcsolatos minden tevékenységet meggátolhat, ennek pontos módjáról böngészőjének útmutatója igazítja el.

A webhelyre való belépéssel a felhasználó számítógépének egyes paramétereiről, illetve annak IP címéről naplófile készül. Az adatok kizárólag statisztikai célokat szolgálnak, az Üzemeltető kizárólag a Weboldal fejlesztése érdekében használja fel őket. Az IP cím és a naplófile egyes esetekben személyes adatnak minősülhet.Jogi felelősség és annak kizárása

A webhelyen közölt információ a megadott formájában érvényes, mindenféle közvetlen vagy közvetett garancia nélkül, beleértve, de arra nem korlátozva a forgalomképességet, az adott célra történő felhasználást vagy a jogsértések elkerülését.

A webhelyen közölt adatok esetleg műszaki pontatlanságot vagy nyomdahibát tartalmazhatnak. SCA-Hungária Kft. nem vállal garanciát a közölt anyagok teljességére vagy pontosságára illetve a webhelyen vagy annak segítségével közzétett tanácsok, vélemények, nyilatkozatok vagy egyéb információ megbízhatóságára. Ön felhasználóként tudomásul veszi, hogy saját kockázatára használja fel ezeket a véleményeket, tanácsokat, nyilatkozatokat, feljegyzéseket vagy információkat. A SCA-Hungária Kft. fenntartja magának a jogot, hogy saját belátása szerint kijavítsa a webhely bármely részén található hibákat vagy hiányosságokat.

A SCA-Hungária Kft. az adatokat figyelmeztetés nélkül frissítheti vagy módosíthatja. Az SCA-Hungária Kft. ezenkívül értesítés vagy figyelmeztetés nélkül bármikor továbbfejlesztheti módosíthatja vagy bármely egyéb módon megváltoztathatja a weblapokon ismertetett anyagokat, termékeket, programokat vagy szolgáltatásokat. A webhelyen közölt információk nem minősülnek ajánlattételnek, a feltüntetett árak ajánlott fogyasztói árak, a kereskedelmi forgalomban tapasztalt árak ezektől eltérhetnek.

Tekintettel arra, hogy az Internet nyílt, biztonságosnak nem tekinthető hálózat, az elektronikus formában továbbított üzenetek megsemmisülése, késedelmes megérkezése, egyéb hibája miatt beálló károk tekintetében az Üzemeltető minden kártérítési felelősséget kizár.

A webhely területén található bizonyos hivatkozásokra kattintással Ön kiléphet az SCA-Hungária Kft. webhelyéről (skandinavfatelep.hu). A kapcsolódó webhelyek nem tartoznak az SCA-Hungária Kft. hatáskörébe, ezért nem is vállal felelősséget ezen webhelyek és az ott található hivatkozások tartalmáért, illetve azok tartalmának módosulásáért. Amennyiben ilyen webhelyre kíván továbblépni, akkor ott már az adott webhely által megállapított adatkezelési szabályok lesznek érvényesek. Adott hivatkozás szerepeltetése nem jelenti egyben azt is, hogy az SCA-Hungária Kft. azt megfelelőnek találja.

Segíthetünk?

Helpdesk
Telefon

Kérjen visszahívást!

Kérjük, adja meg telefonszámát és a kérdéses termékkört, és a megfelelő kollégánk visszahívja önt!

    E-mail

    Írjon nekünk

    Kérjük, adja meg adatait és kollégánk megkeresi kérdésével, észrevételével kapcsolatban!