x Termékeink
 

Termékeink


Szaunák, szauna építőanyagok

Szaunák, szauna építőanyagok


Saunart, a szauna művészete.


Szauna kabinok és szauna építőanyagok. Tekintse meg a telephelyeinken kapható szauna építéshez szükséges anyagok és felszerelések listáját, illetve megismerkedhet komplett, kivitelezett Saunart finn szauna, infra és kombikabin kínálatunkkal. Vásárolhat nálunk egy komplett szaunát, amelyet az Ön otthonában kivitelezünk, vagy beszerezheti a megépítéséhez szükséges szauna építőanyagokat. Szauna lambéria, szauna padléc, szauna ajtó, szauna kályha, infrasugárzó, szauna kellék és felszerelés, egytől egyig Finn importból. Kiváló minőségű termékek, a közvetlen importnak köszönhetően nagyszerű árakon. Garantáltan a legtakarékosabb szauna építőanyag beszerzési forrás. 10 év szauna építő és kereskedő tapasztalata, a három legnagyobb Finn szauna alapanyag beszállító cég, egy profi szakember csapat, Magyarország egyik legnagyobb szauna kereskedője. Ezt kapja ha minket választ. SaunartÉpítő minőségű fűrészáru

Építő minőségű fűrészáru


Első osztályú, szlovák importból származó tetőszerkezetépítő faanyag. Az általunk forgalmazott építőminőségű fűrészárut fedett raktárakban tároljuk, esőtől, naptól védett helyen, ennek köszönhetően amíg a gerendák polcainkon Önt várják, csökken nedveségtartalmuk, száradnak, így kevésbé lesznek hajlamosak a vetemedésre, elrepedésre.  Gerenda, szarufa, fogópár, szelemen, palló, deszka, léc. Akár gyalulva, esetleg impregnálva. Építőfa kinálatunk méretpontos, fenyő fa fűrészáru, kiváló minőségű tetőanyag, folyamatos akcióban. Az Ön számára szükséges mennyiség árának kiszámításához használja bátran  fűrészáru  kalkulátoronkat.Faanyag gyalulás, impregnálás

Faanyag gyalulás, impregnálás


A nálunk vásárolt fűrészárut kérésére rövid határidővel meggyaluljuk ill.  bemártásos technológiával impregnáljuk. A modern tető velejárója a felhasznált faanyag megvédése, kártevőmentesítése. Az általunk használt merítőkád, Bohemit QB Forte faanyagvédőszert használva, 11 méteres hosszúságig képes a fűrészáru 100%-os kártevővőmentesítésére, impregnálására, amelyet tanusítvánnyal igazolunk.Gyalult deszkák

Gyalult deszkák
BSH ragasztott gerenda

BSH ragasztott gerenda


Szárított lucfenyőből készült rétegragasztott fa gerendák több féle keresztmetszetben és hosszúságban.

Asztalosminőségű fűrészáru

Asztalosminőségű fűrészáru


Fűrészáru kínálatunkon belül ezen az oldalon asztalos minőségű termékeink közül válogathat. Amennyiben gerendára, szarufára, pallóra, fenyő deszkára vagy lécre van szüksége, tekinse meg építő minőségű fűrészáru kínálatunkat!

Egy szép ajtó, egy masszív lépcső, de említhetnénk az asztalos ipar szinte bármely termékét, ezerféle módon és stílusban kivitelezve, mind szemetgyönyörködtető dolgok. Mindezek alapja a jó  fa alapanyag. Cégünk egyik fő profilja, szárított fenyő fűrészáru import a Skandináv államokból. Az általunk forgalmazott fenyő fűrészáru kizárólag Svédország és Norvégia Északi részéről, Európa legtisztább erdeiből érkezik hazánkba, ezen területek földrajzi fekvéséből adódóan az alapanyag lassúnövésű, rendkívül sűrűszálú, gyantás, strukturálisan erős szerkezetű anyag. Nedvességtartalma maximum 12%.

Az asztalosminőségü fenyőn kívül kedvező áru szárított tölgy, gőzölt bükk fűrészáruval és rétegragasztott frízanyagokkal állunk vevőink rendelkezésére. A nálunk vásárolt anyagokat, kérésére kiszállítjuk.Lambéria

Lambéria


Cégünk fő profiljába tartozik a hajópadló lambéria kis- és nagykereskedelem. Az általunk forgalmazott lambéria típusok kivétel nélkül magas minőségű, a skandináv államokból hazánkba érkező borovi, északi fenyő, finn fehérnyár és éger alapanyagokból készült, 10-12% nedvességtartalommal bíró szárított lambériák. Ebből adódóan minden lambéria kártevő-mentesített, bútorfelületre csiszolt, vákuumfóliába csomagolt, tartós és esztétikus termék. Az általunk forgalmazott termékeket a DIN68126 szabvány alapján szortírozzuk.

Lambéria négyzetméter számolásakor a teljes szélességet (núttal együtt) vesszük
figyelembe!

Kiváló minőségű lambéria kedvező áron


Folyamatos lambéria akciók Budapesten és Vecsésen, kezdve a 1.090 Ft/m2 árú olcsó lambéria lécektől a csomómentes szauna lambériákig, raktárról, baráti árakon.Hajópadló

Hajópadló


A Skandináv államokból importált fenyő hajópadlók, kimondottan magyar klímának megfelelő nedvességtartalommal, csiszolt felülettel, háromféle minőségben és számtalan méretben. Ha hajópadlót keres, nézzen be hozzánk, fog olyat találni mely elnyeri tetszését. A Skandináv Fatelepen mindent megteszünk vásárlóink elégedettségéért . A legjobb hajópadló a legjobb áron. Mottónkat szem ellőtt tartva bízunk abban, hogy Önt is olyan hajópadlóval tudjuk kiszolgálni mellyel tökéletesen elégedett lesz.

Hajópadló négyzetméter számolásakor a teljes szélességet (núttal együtt) vesszük figyelembe!


Teraszburkolat

Teraszburkolat


Egy terasz, egy kertisétány, egy medence partja szép faburkolattal kertünk dísze lehet, megédesíti a szabadban eltöltött perceket. Telephelyeinken olyan kültéri teraszburkolatokat vásárolhat amelyek nemcsak szépek, de tartósak, megfizethetőek és megfelelő felületkezelés mellett, hosszú ideig kertünk büszkesége lehet.

WPC Teraszburkolat

WPC Teraszburkolat


WPC teraszburkolat fa–műanyag kompozitból készülő
burkolat. A fa–műanyag (wood-plastic, WPC) kompozitok olyan anyagok, melyek
farostból vagy faforgácsból és különböző hőre lágyuló műanyagokból állnak. A WPC a természetes rost-polimer
kompozitok egyik fajtája. A kompozit fatartalma általában 50–90% között mozog.

A WPC anyagok ellenállnak a korróziónak és a rothadásnak is. Rendkívül
tartósak és ellenállnak a vízben található, a fát megtámadó organizmusoknak is
annak ellenére, hogy az anyagban található farostok felveszik a vizet. Könnyen formálhatóak, akár hagyományos
famegmunkáló szerszámokkal is. Emellett környezetbarát anyagnak is tartják,
mivel elkészíthetőek újra felhasznált műanyagokból és a faipar által termelt melléktermékből is.

A kémiai adalékanyagok a kompozit anyagában lényegében észrevétlenek maradnak. Funkciójuk,
hogy elősegítsék a polimerek és a faforgács integrációját és biztosítsák az
ideális feldolgozási körülményeket. 

Kíváló választás teraszokhoz, kertisétányohoz, medencepartként is remekül funkcionál. A WPC tartóssága miatt és hogy nem igényel speciális karbntartást bármilyen kültéri burkolatnak az egyik legjobb megoldás.Kertünk díszeként megédesíti a szabadban eltöltött perceket. Telephelyeinken olyan WPC teraszburkolatokat vásárolhat amelyek nemcsak szépek, de tartósak, megfizethetőek és hosszú ideig kertünk büszkesége lehet.


Faanyag felületkezelési anyagok

Faanyag felületkezelési anyagok


Vékony és vastag lazúrok faipari használatra, fa ápoló olajak faanyag szinezéshez és tartósításhoz. A faanyagvédelem célja és feladata az, hogy gátolja a fatermék minőségromlását, értékcsökkenését, meghosszabbítsa a használhatóság időtartamát. Felületkezeléskor a faanyagra különféle szereket – pácot, lakkot, lazúrt, olajat, viaszt – hordunk fel, hogy a külső behatásoktól védjük, és magasabb esztétikai hatást érjünk el.

Tölgyfa svédpadló

Tölgyfa svédpadló


Háromféle minőségben, számtalan szélességben, millió színben, olajozva, pácolva akár fózolva, hidegburkolatra jellemző keménységű felülettel, melegebbé varázsolja otthonát.

Termékpalettánk büszkesége a tölgyfából készült svédpadló. A négyoldalról nút-féderes, rendkívül precíz kidolgozású, 8% nedvesség tartalomra szárított, csiszolt felületű,  nagy kopásállóságú keményfa padlóburkolók a legmagasabb esztétikai és technikai elvárásoknak is könnyedén megfelelnek. Speciális, padlófűtés felett és vizes környezetben is használható tölgypadlókkal is szolgálunk, ezzel orvosolva sok építkező, lakás felújító gondját, akik az alulról sugárzó meleg miatt voltak kénytelenek hátat fordítani fa padlóburkolattal kapcsolatos elképzeléseiknek. Tekintse meg kínálatunkat.

MInimális rendelési mennyiség 15 m2. Kevesebb rendelési mennyiség esetén az ár eltérhet.
Tető zsindely

Tető zsindely


Az 1863-ban feltalált tetőzsindely a lakóépületek fedésének piacán a legszélesebb körben használt tetőfedő anyag világszerte a kerámia cserepek után. Természetes szépsége mellett a tetőzsindely az előnyök széles választékát kínálja, háztulajdonosoknak, tetőfedőknek, építészeknek. A honlapunkon felsorolt legkelendőbb zsindelyeken kívül, számos más típusú, formájú, árkategóriájú bitumenes tetőfedő anyag kapható. Állandó zsindely akcióinkon kívül, nagyobb mennyiség vásárlása esetén mindenképp kérje egyéni ajánlatunkat.

Bitumenes hullámlemez

Bitumenes hullámlemez


A Gutta bitumenes hullámlemezeket kedvező áraik miatt évtizedek óta használják világszerte.A több millió m2 lerakott hullámlemez meggyőzően bizonyítja a gutta bitumenes hullámlemez tartósságát minden elképzelhető klímafeltétel mellett.

A Gutta naturcolor bitumenes hullámlemez könnyen feldolgozható, tartós és gazdaságos megoldás tetőfedéshez és falburkoláshoz. Rendkívül időtálló (15 év garancia) és környezetkímélő formaldehidmentes újrahasznosítható termék.

Gutta bitumenes hullámlemezt az egész világon évtizedek óta használják. A több millió m2 lerakott hullámlemez meggyőzően bizonyítja a Gutta bitumenes hullámlemez tartósságát az összes elképzelhető klímafeltétel mellett. Terhelhetőségük a megkövetelt hivatalos értékek felett van. Ez a szabadalmazott többrétegű gyártási eljárásból és a kis és sűrű hullámosztásból adódik.OSB

OSB


Állandó OSB AKCIÓ! Vásároljon az ország egyik legnagyobb OSB kereskedőjétől! Garantáltan olcsó OSB árak, állandó akciók, telefonos rendelés, kiszállítás.

OSB: Az OSB napjaink egyik legszélesebb körben alkalmazott építőanyaga, a modern építőipar nélkülözhetetlen kelléke. Az OSB összetevőinek pontos elrendezése, továbbá az irányított szálú háncslapok egymásra dolgozásához használt ragasztóanyag kiváló minőségének köszönhetően valamennyi OSB táblánk rendkívüli szilárdságú, nagymértékben vízálló, nem vetemedik, és nem utolsó sorban környezetbarát építőanyag. Az OSB lapok csiszolhatóak, festhetőek, és előfúrás nélkül csavarozhatóak.


Standard és nútféderes OSB lapok többféle vastagságban A standard, hagyományos OSB táblák mellett nútféderes kivitelben is kínálunk faháncslapokat. A nútféderes, azaz horonyeresztékes OSB a horony vagy más néven csap alapú kötésmódra alkalmas, ezt a kötésmódot alkalmazzák gyakran parkettázásnál vagy téglarakásnál is. Nútféderes OSB lapjaink vastagabb kivitelben, 12mm-től 22mm-ig kaphatóak. A Skandináv Fatelepen baráti árakon vásárolhatja meg a kiválasztott OSB táblákat, és nagyobb mennyiség esetén kedvezményekre számíthat az egyébként is olcsó OSB árakból.

Falap lemez termékek

Falap lemez termékek


Csúszásmentes és sima vagy akár vízálló rétegelt lemezek, táblásított fenyőlapok, farost lemezek. Ahogy minden más, változik, fejlődik a faipar is. Változnak a faanyagtól elvárhatóak, persze ehhez idomulva a új faipari termékek jelennek meg, amelyek a mai elvárásoknak felelnek meg. Effajta termékekkel gyorsabban, egyszerűbben, hatékonyabban olyan elképzeléseket valósíthatunk meg amelyek hagyományos faanyagokkal nem , vagy csak igen bonyolultan valósulhatnának meg.

Kültéri fa homlokzatok

Kültéri fa homlokzatok


Ezek a termékek a homlokzatok burkolására alkalmas időjárásálló és egyben hőszigetelő réteget is képező dekoratív homlokzati burkoló elemek.

Szigetelő anyagok, fóliák

Szigetelő anyagok, fóliák


A megfelelő hőszigetelési vastagság megállapításával már ma meghatározhatja fűtési költségeit a következő évtizedekre. A kész ház utólagos hőszigetelése kiadásokkal jár annak érdekében, hogy csökkentse a jövőre nézve a fűtési költségeket. Ha az ökológiailag megfelelő hővédelem mellett dönt, fűtési költségmegtakarítása jelentős lesz házának egész élettartama alatt

 Gipszkarton

Gipszkarton


A gipszkarton rendszerek megjelenésével új és látványos lehetőséghez jutottunk. Boltívek, polcrendszerek, mennyezeti dobozok, és persze válaszfalak kialakítására a gipszkarton tökéletesen alkalmas. Ellentétben a nedves építőanyagokkal, mint beton-, kő- és téglafalak vagy vakolatok, a szárazépítés sokkal időtakarékosabb, és költséghatékonyabb.

A gipszkarton legfőbb alkalmazási területei:

  • Válaszfalak, térelválasztó szerkezetek
  • Falazott és monolit falszerkezetek szárazvakolata
  • Álmennyezetek készítése
  • Tetőtéri borítások
  • Szárazpadlók és üreges padlók készítése
  • Tűzvédelmi borítások készítése
  • Speciális borítások (sugárzásvédő) készítése
  • Tűzvédelmi aknafal készítése

 Teraszfűtés

Teraszfűtés


 

Az infravörös hősugárzók nem a környezetet (az ott található levegőt) fűtik, hanem az adott környezetben jelen lévő élő szervezeteket, tárgyakat. Ennek köszönhetően kevesebb mint 20%-ban melegíti a levegőt és több mint 80%-ban melegíti az emberi testet, így a fellépő hő veszteség elenyésző.

Szintén az infra sugárzók mellett szól, hogy nem igényelnek felfűtési időt. A hagyományos fűtési eljárásokkal szemben, sem plusz energiát, sem plusz időt nem kell a fűtésre pazarolnunk, a készülékek bekapcsolása után a meleg azonnal érzékelhető.

Az infra hősugárzók rendkívül széles palettáját kínáljuk kütéri használathoz egyaránt. Jó tudni: az infra sugarak adta hőt nem fújja el a szél, ezért tökéletesen alkalmas teraszok, verandák és más nyitott terek melegítéséhez.

Infravörös hősugárzóink kis helyigényűek, könnyen felszerelhetők (falra, plafonra, állványra egyaránt), karbantartásra pedig egyáltalán nincs szükség. A berendezéseket egyszerűen az elektromos hálózatra csatlakoztatjuk és búcsút intünk a hidegnek.Tüzelőanyagok

Tüzelőanyagok


Hasított, kalodás tüzifa raklapon, illetve bio fabrikett 25Kg-os zsákokban.

A mai energia árak mellett reneszánszát éli a szilárd tüzelésű kazánok, kandallók és kályhák használata. De ne felejtsük el azt sem, hogy milyen hangulatos, megnyugtató érzés a ropogó lángok hangját halgatva, a meleg szobában pihenni esténként.Aromadiffúzorok

Aromadiffúzorok


Az aromadiffúzor a leghatékonyabb eszköz, az illóolaj molekulák legoptimálisabb szétoszlatásának zárt térben.

Az aromaterápiás hidegpárologtatóval történő térillatosítás tökéletes módja, hogy a pihenés és feltöltődés időszaka még tökéletesebb legyen. Az ultrahangos technológián alapuló diffúzorok víz és az olaj hozzáadásával működnek. A diffúzor megtöri a vizet és az olajat apró molekulákká, amik a tüdőnkben könnyebben felszívódnak és ez által nagyobb terápiás tulajdonságot mutatnak. Az olajok, mivel oxigénmolekulákhoz kötődnek, ezekhez kapcsolódva maradnak néhány óráig, ezáltal frissítik, javítják a levegő minőségét.  A nyugtatás és lazítás mellett térfertőtlenítésre, immunerősítésre, álmatlanság, stressz kezelésére is tökéletesen alkalmazható. Az olajok vírusölő, antibakteriális és fertőtlenítő tulajdonságai által megölik a baktériumokat, és segítenek a gombák és penészgombák semlegesítésében is, az erre alkalmas terápiás tulajdonságú illóolajok alkalmazásával. Használhatjuk meghűlés esetén inhalálásra, illetve a tüdő kapacitás növelésére, a lassú ki és belélegzésekkel.

Számos diffúzor a szagláson történő terápián túl az ősi gyógyító módszert, a fényterápiát is alkalmazza, ami befolyásolja a hangulatot és az általános mentális egészséget.

Előnye a többi illóolaj diffúziós eljárással szemben ,hogy mivel hidegpárát készít, így a hő nem károsítja az illóolajat alkotó kémiai vegyületeket, s ez által megmaradnak azok pozitív tulajdonságai. Az illóolaj nagyon gyúlékony anyag, ezért fokozott figyelmet igényel. Mivel a diffúzor alkalmazásánál nem kell tüzet gyújtani, így elkerülhető a tűzkár, az égés és a forrázás is.Laminált padlók

Laminált padlók


Laminált padló SVÁJCBÓL!

A Kronopol laminált padlók igazi Svájci minőségben készülnek! Legfőbb jellemzőjük a magas
minőség és a precíz megmunkálás! Megfelelnek minden nemzetközi előírásnak
és szabványnak. A változatos dekor felületek miatt a legközkedveltebb padlók
egyike.

A padlók felülete antisztatikus, nem vonzza a port és egyben parázsálló is!
A  speciális klikkrendszernek köszönhetően különösen egyszerű a padló fektetése!

A szinkron nyomott padlók felületén már tapintásra is érezhetjük a fa textúráját!

Magas minőségű HDF-E1 hordozó lemez.

Nagy kopásállóságú kopó réteg a járó felületen ezért nagy forgalmú helyekre is alkalmas.

20 év garancia!

Szükséges kiegészítők:

Párazáró fólia

Padlófűtés esetén speciális 
alátét

Alátét lemez

Szegélyléc

Szegélyléchez ragasztó vagy klipsz, sarokelemek és végzárók

Burkolatváltó és végzáró profilok

Fugázó

Termékminták megtekinthetőek vecsési telephelyünkön. (Vecsés, Széchenyi utca 68.)
További információért keressen minket eléerhetőségeink bármelyikén.EXPONA vinyl padlóburkolat

EXPONA vinyl padlóburkolat


EXPONA burkolatok - Tartósság, strapabírás, könnyű tisztíthatóság

Gyakran előfordul, hogy egy felújítás során nincs lehetőség fa burkolatok beépítésére: idő, pénz vagy szakmai erőforrások hiányában, illetve technikai adottságok miatt. Ezekben az esetekben rendkívül hatékony megoldás lehet az Expona vinyl burkolatok választása.

Az Expona egy kiváló minőségű design burkolatcsalád, mely minden beltéri helyiség padló-, illetve falburkolására alkalmas. Egyszerűen felvihető a felületekre, nagyon könnyen tisztítható, strapabíró és tartós. Vizes helyiségekben, így a fürdőszobában is használható és mivel jó a hőtűrése, akár a konyha falára is felrakható. Számtalan variációban elérhető, különböző kőfajtákra, fafelületekre, illetve akár betonra és szőnyegre hasonlító változatok készülnek belőle, melyek mind vizuálisan, mind tapintásra is autentikusnak hatnak.


Az általunk forgalmazott Domestic termékcsaládban 38 féle kő, és 72 fajta fa megjelenésű termék érhető el. Ezek a burkolatok intenzív használatú helyiségekben is megállják a helyüket. Szerelési magasságuk csupán 2 mm, ezért kifejezetten alkalmasak felújítási célra, valamint padlófűtés kialakításához.

A CleanShieldTM védőrétegnek köszönhetően az Expona burkolatok rendkívül ellenállók és könnyen tisztíthatók, így sokáig gyönyörűek maradnak. Vízállók is: nem púposodnak fel, ha víz éri őket, ezért a fürdőszobában és a konyhában is használhatók. Ezenkívül „Indoor Air Comfort Gold“ minősítésűek, amit csak azok a termékek kapnak meg, melyek teljesítik az illékony szerves vegyületek kibocsátását illető, rendkívül szigorú előírásokat és garantálják a tiszta beltéri levegőt. 

Roofart Ereszcsatorna Rendszer

Roofart Ereszcsatorna Rendszer


A Roofart ereszcsatornát úgy tervezték, hogy megfeleljen a legmagasabb elvárásoknak mind esztétikailag és gazdaságilag. Atrtóssága és mechanikai ellenálló képessége révén a számtalan tartozék és azok minősége jelenti a fő előnyét a rendszernek.

Polikarbonát lemezek

Polikarbonát lemezek


A polikarbonát egy légkamrás PC lemez, amely víztiszta és bronz kivitelben kapható, nagyszerű optikai és mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik. Az általunk forgalmazott polikarbonát könnyű és ütésálló, 200-szor jobban bírja a jégverést, mint az üveg. Rendkívül jó fényáteresztő, a víztiszta polikarbonát a fény 90%-át beengedi otthonunkba, mindemelett nagyon jó hő és hangszigetelő képességgel bír.Hőátbocsátása: 3 W/m2K, tehát bátran számíthatunk arra, hogy az a helység, ahol polikarbonátot használunk világos és csendes lesz, télen könnyen be tudjuk fűteni és nyáron könnyen le tudjuk hűteni.Kötőelemek

Kötőelemek


Válogasson faipari kötőelemeink széles választékából.


Huzalszeg 65-80-100-120-160-200  5kg. kiszerelés
Bruttó 524 Ft/kg

Trapézlemez

Trapézlemez


Az Element T18 Trapézlemez I. osztályú acéllemez alapanyagból készül. Az Element Trapézlemezek alkalmazási területe igen széleskörű, hiszen a családi házak tetőfedésétől kezdve ipari épületek, magtárak, gazdasági épületek, kereskedelmi létesítmények, kerítések fedő, illetve burkoló anyagaként is kiválóan megállja a helyét.