x
 

Milesi XGT vékonylazúr 25 Liter

Milesi XGT vékonylazúr 25 Liter

Bruttó 85.000 Ft / db

XGT  VÉKONYLAZÚR 25 Literes kiszerelésben

Kapható natúr fenyő, tölgy, érett tölgy,erdei fenyő, douglas fenyő, teak, vörös cseresznye, szőke dió, közép dió, antik dió, mahagóni, vörös mahagóni, wenge és sötét zöld színekben. Kiváló minőségű viaszos vékonylazúr, kártevő mentesítő hatással és UV védelemmel. Elsősorban, esőnek, csapadéknak közvetlenül kitett kültéri fa szerkezetek pl.: hajópadló-lambéria burkolatok, fa teraszburkoló deszkák, kerítések, pergolák, kerti padok, oromdeszkázatok, faházak védelmére javasoljuk.

Fő jellemzője, hogy a fába beszívódik –szemben a vastaglazúrokkal –, és a felületen vékony viaszos filmréteget képez, ezért nem gátolja az esetleges repedéseken vagy bütü felületeken keresztül a fa belsejébe szívódó nedvesség szabad kipárolgását. A repedésre hajlamos elemeket a lehetőleg nagyobb mértékben ki kell szárítani lazúrozás előtt. Az új repedések nyers fafelületeit rövid időn belül kezeljék át.

Az XGT  vékonylazúrok maximálisan színtartóak, és biocid tartalmuknak köszönhetően megvédik a faanyagot a különbözőgombáktól.

Javasolt felújítás: Saját anyagával, az igénybevételtől függően 2–3 évente (enyhe csiszolást követően)

Kapható 1literes, 5literes és 25 Literes kiszerelésben.

Színminták:Színminták:

http://www.milesi.hu/ipari-felhasznalok/szinmintak-ipari-felhasznaloknak/category/36-ecsetelheto-vekonylazur-rendszerÉrdeklődnék a termékkel kapcsolatban