Thermory Thermoholz-Öl hell 2,5l Színtelen

Cikkszám: SK6-4001644


Bruttó ár: 17 800 Ft / db
Érdeklődőm/megrendelem

További információk

Leírás


A rendszeres ápolás és karbantartás miatt a padlóburkolat tovább tart. Javasoljuk a burkolat tisztítását és karbantartását, tavasszal, még a nyár előtt.
A színváltozás minimalizálása vagy a sötét szín helyreállítása érdekében a Thermory® padlóburkolatot a Thermory® felületkezelő olajjal, vagy bármely egyéb normál UV vagy színezett UV ásványolajjal (viasz, festék, folt) kezelhetjük. A természetes olajok nem ajánlottak, mivel olyan anyagokat
tartalmaznak, amelyek táplálékforrásként szolgálhatnak egyes biológiai organizmusok számára, mint például a baktérium, penész stb. Az olajat csak pormentes felületek tisztítására lehet használni. Hogy tesztelje a színt kis mennyiségű olajat vigyen fel egy kis faanyagra, mielőtt bevonja vele az egész lapot. Az optimális védelem érdekében a telepítés előtt olajozza le a lapok mindkét oldalát. Javasoljuk, hogy kövesse a gyártó felületkezelési irányelveit. Egy gyenge dörzscsiszolás ugyancsak eltávolítja a felület ezüstszínűvé válását és helyreállítja a fa eredeti tónusát.

Segíthetünk?

Helpdesk
Telefon

Kérjen visszahívást!

Kérjük, adja meg telefonszámát és a kérdéses termékkört, és a megfelelő kollégánk visszahívja önt!

    E-mail

    Írjon nekünk

    Kérjük, adja meg adatait és kollégánk megkeresi kérdésével, észrevételével kapcsolatban!