Faanyag gyalulás, impregnálás


Faanyag gyalulás, impregnálás

A nálunk vásárolt fűrészárut kérésére rövid határidővel meggyaluljuk ill.  bemártásos technológiával impregnáljuk. A modern tető velejárója a felhasznált faanyag megvédése, kártevőmentesítése. Az általunk használt merítőkád, Bohemit QB Forte faanyagvédőszert használva, 11 méteres hosszúságig képes a fűrészáru 100%-os kártevővőmentesítésére, impregnálására, amelyet tanusítvánnyal igazolunk.

 

Faanyag gyalulás

Faanyag gyalulás

Látszó felületű szerkezetek kialakításakor elengedhetetlen a gerendák, pallók meggyalulása. Az általunk gyalult gerendák és pallók készek arra, hogy egy hangulatos kerti sütögető, egy szép terasz vagy előtető készüljön belőlük. A gyalult fűrészáru ellenállóbb a penész és a farontó bogarakkal szemben, könnyebenn felület kezelhetőek, pácolhatóak. Telephelyeinken kapható deszkák meggyalulva kitűnően használhatóak kerítések kialakításához.

A nálunk vásárolt gerendák, pallók, deszkák vastagsági gyalugépen történő, négy oldali körbegyalulása egységesen Bruttó 39.500 Ft/m3

Tipp: Az Ön számára szükséges gyalult fűrészáru árát egyszerűen és gyorsan megtudhatja fűrészáru kalkulátorunk segítségével. Amennyiben kedvezőnek találja instant ajánlatunkat, az anyagokat rögtön meg is rendelheti a kalkulátor form segítségével.