x Faanyag gyalulás, fűrészáru - faanyag impregnálás
 

Faanyag gyalulás, impregnálás


Faanyag gyalulás, impregnálás

A nálunk vásárolt fűrészárut kérésére rövid határidővel meggyaluljuk ill.  bemártásos technológiával impregnáljuk. A modern tető velejárója a felhasznált faanyag megvédése, kártevőmentesítése. Az általunk használt merítőkád, Bohemit QB Forte faanyagvédőszert használva, 11 méteres hosszúságig képes a fűrészáru 100%-os kártevővőmentesítésére, impregnálására, amelyet tanusítvánnyal igazolunk.

 

Faanyag impregnálás

Faanyag impregnálás Telephelyeinken kapható faanyagokat kérésére bemártásos technológiával konzerváljuk. A modern tető elengedhetetlen velejárója a felhasznált faanyag megvédése, kártevőmentesítése. Az általunk használt automata, hidraulikus működtetésű,  német gyártmányú MEBA merítőkád, Bohemit QB Forte faanyagvédőszert használva, 11 méteres hosszúságig képes a fenyfűrészáru 100%-os kártevővőmentesítésére, impregnálására, amelyet tanusítvánnyal igazolunk.

A merítőkádban kezelt faanyag egy hidraulikus platformra kerül, ami összefogja és 45 percre az impregnáló folyadékba meríti azt, így a kezelőanyag garantáltan minden oldalról egyenletesen bevonja a gerendákat. A lemerítéses technológiájú kártevőmentesítés hatékonyságát az ecsetelős bekenéssel értelemszerüen összehasonlítani nem lehet. Bohemit QB Forte  használatával a faanyag védett lesz farontó bogarak, rovarok, penész és szu ellen. A fűrészáru színe a kezelés után zöld lesz.

Gerendák, pallók, deszkák, lécek impregnálása egységesen Bruttó 8.000Ft./m3

Tippek:

  • Az Ön számára szükséges impregnált fűrészáru árát egyszerűen és gyorsan megtudhatja fűrészáru kalkulátorunk segítségével. Amennyiben kedvezőnek találja instant ajánlatunkat, az anyagokat rögtön meg is rendelheti a kalkulátor form segítségével.
  • Bochemit QB Forte impregnálószer kapható 1 kg-os kiszerelésben Bruttó 2.500 Ft áron.

 

 

Faanyag gyalulás

Faanyag gyalulás

Látszó felületű szerkezetek kialakításakor elengedhetetlen a gerendák, pallók meggyalulása. Az általunk gyalult gerendák és pallók készek arra, hogy egy hangulatos kerti sütögető, egy szép terasz vagy előtető készüljön belőlük. A gyalult fűrészáru ellenállóbb a penész és a farontó bogarakkal szemben, könnyebenn felület kezelhetőek, pácolhatóak. Telephelyeinken kapható deszkák meggyalulva kitűnően használhatóak kerítések kialakításához.

A nálunk vásárolt gerendák, pallók, deszkák vastagsági gyalugépen történő, négy oldali körbegyalulása egységesen Bruttó 29900Ft./m3

Tipp: Az Ön számára szükséges gyalult fűrészáru árát egyszerűen és gyorsan megtudhatja fűrészáru kalkulátorunk segítségével. Amennyiben kedvezőnek találja instant ajánlatunkat, az anyagokat rögtön meg is rendelheti a kalkulátor form segítségével.