Gyalult deszka AC minőség lucfenyő 19x145mm

Cikkszám: SK6-4003556


Bruttó ár: 800 Ft / fm
Érdeklődőm/megrendelem

További információk

Hosszúság 500cm
Szélesség 14.5cm
Vastagság 1.9cm

Leírás


Lucfenyő gyalult deszkák kiváló minőségű és könnyen kezelhető faanyagok, amelyek széles körben használhatók különböző építési és asztalosmunkákhoz. A lucfenyő fából készült deszkák kifejezetten népszerűek

1. Anyag és megjelenés: A lucfenyő gyalult deszkák világos sárgásbarna színűek, ami meleg és vonzó megjelenést kölcsönöz bármilyen projektnek. A faanyag finom érdes felülettel rendelkezik.

2. Tartósság: A lucfenyő fából készült deszkák jó tartóssággal rendelkeznek, és ellenállnak a korroziónak és a kártevőknek. A faanyag hosszú élettartamot biztosít, különösen, ha megfelelően kezelik és karbantartják.

3. Könnyen kezelhető: Az lucfenyő gyalult deszkák könnyen megmunkálhatók, ami lehetővé teszi a sima vágást, csiszolást és festést. Ezeket a deszkákat könnyű alakítani, így kiváló választás a különféle építési projektekhez.

4. Környezetbarát: A lucfenyő fa egy fenntartható forrás, és a fafeldolgozás során a termék készítők gyakran alkalmaznak környezetbarát módszereket.

Felhasználás: A lucfenyő gyalult deszkákat gyakran alkalmazzák bútorok, mennyezetek, padlók, lépcsők, konyhafalak, dekoratív elemek és egyéb építési projektek elkészítéséhez.

Segíthetünk?

Helpdesk
Telefon

Kérjen visszahívást!

Kérjük, adja meg telefonszámát és a kérdéses termékkört, és a megfelelő kollégánk visszahívja önt!

    E-mail

    Írjon nekünk

    Kérjük, adja meg adatait és kollégánk megkeresi kérdésével, észrevételével kapcsolatban!