Barion Pixel

Vörösfenyő hajópadló AB minőség 19x146mm járó/fózolt

Cikkszám: SK6-4003699


Bruttó ár: 9 990 Ft / m2
Futárral szállítható: nem
Választható méretek

csomag = 2.628 m2(26254 Ft)

További információk

Hosszúság 300cm
Szélesség 14.6cm
Vastagság 1.9cm

Leírás


A Vörösfenyő hajópadló kiváló minőségű faanyagból készült padlóburkolat, amely egyesíti a hagyományos stílust és a modern funkcionalitást. Ez a padlóideális választás otthonokba, irodákba és más környezetekbe, ahol a meleg és természetes fafelület kívánatos, és a vörösfenyő különleges megjelenést kölcsönöz.

Főbb jellemzők:

 1. Vörösfenyő faanyag: A padlóburkolatot magas minőségű vörösfenyő fából készítik, amely természetes szépséggel és meleg árnyalattal rendelkezik. A fa anyagának jellege miatt a padló burkolata idővel szebbé válik és egyedi karaktert kölcsönöz a térnek.
 2. Rendkívüli tartósság: A vörösfenyő hajópadló rendkívül strapabíró és ellenálló, ami lehetővé teszi a hosszú élettartamot és az intenzív használatot. Ideális választás olyan helyekre, ahol a padlót gyakran igénybe veszik.
 3. Széles méretválaszték: A vörösfenyő hajópadló elérhető különböző méretekben és vastagságokban, így könnyen illeszthető a különböző helyiségek és projekt méretéhez.
 4. Felhasználóbarát telepítés: Az egyszerű, „hajópadló” rendszerű telepítés könnyen kivitelezhető, ami időt és költségeket takarít meg a padlóburkolat felszerelése során.
 5. Természetes hőszigetelés: A vörösfenyő fa kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, ami hozzájárul a helyiség komfortérzetéhez és a fűtési költségek csökkentéséhez.
 6. Időtálló stílus: A vörösfenyő hajópadló időtálló és elegáns stílust kölcsönöz a térnek, ami hozzájárul az ingatlan értékének és vonzerejének növekedéséhez.

A Vörösfenyő hajópadló ötvözi a tradicionális faanyag szépségét a modern teljesítményjellemzőkkel, és a padlóburkolat kiváló választás minden olyan területen, ahol a meleg, természetes fafelület és a tartósság egyaránt fontos. Legyen szó otthoni belső terek felújításáról, irodai környezetekről vagy vendéglátóipari helyiségekről, a vörösfenyő hajópadló stílust és minőséget hoz létre.

Segíthetünk?

Helpdesk
Telefon

Kérjen visszahívást!

Kérjük, adja meg telefonszámát és a kérdéses termékkört, és a megfelelő kollégánk visszahívja önt!

  E-mail

  Írjon nekünk

  Kérjük, adja meg adatait és kollégánk megkeresi kérdésével, észrevételével kapcsolatban!