Barion Pixel

Saunaboard Fehér nyárfa szauna falburkolat 16x1250x2500mm

Cikkszám: SK6-4003717


Bruttó ár: 129 889 Ft / tábla
Bruttó ár: 41 900 Ft / m2
Futárral szállítható: nem

tábla = 3.1 m2(129889 Ft)

További információk

Hosszúság 250cm
Szélesség 124cm
Vastagság 1.6cm

Leírás


Élvezze a természetes eleganciát és a kifinomultságát a Saunaboard szauna burkolattal, amelyet formaaldehid-mentes ragasztással készítenek, és finn fehérnyárfa furnérral borítanak. Ez a burkolat tökéletes választás a szaunázás szerelmeseinek, akik értékelik a tiszta, fehérnyárfa megjelenést és a környezetbarát megoldásokat.

Jellemzők:

 • Formaaldehid-mentes ragasztás: A Saunaboard szauna burkolat a legmagasabb minőségű, formaaldehid-mentes ragasztással készül, biztosítva a felhasználók egészségét és környezetvédelmet.
 • Finn fehérnyárfa : A burkolatot a finn fehérnyárfa furnér teszi egyedivé, amely friss, világos színével és finom erezetével emeli ki a szauna belső terét.
 • Optimális méretek: A kiváló minőségű burkolat ideális méretekkel rendelkezik a szaunafalak, padok és mennyezetek burkolásához.
 • Természetes megjelenés: A finn fehérnyárfa furnér természetes megjelenése egy időtlen, elegáns stílust kölcsönöz a szaunának.

Felhasználási területek:

 • Prémium szaunák: A Saunaboard burkolat kiváló választás prémium szaunákhoz és wellness terekhez, ahol a minőség és a természetes megjelenés kiemelt szempont.
 • Modern otthoni szaunák: A finn fehérnyárfa furnérral borított burkolat ideális otthoni szaunák kialakításához, ahol a tiszta és modern megjelenés a cél.
 • Wellness és szállodai központok: Az esztétikus megjelenés és a környezetbarát jelleg ideális wellness és szállodai szaunákhoz.

Fedezze fel a Saunaboard szauna burkolat által nyújtott természetes szépséget és minőséget a szaunázás új dimenziójában!

Segíthetünk?

Helpdesk
Telefon

Kérjen visszahívást!

Kérjük, adja meg telefonszámát és a kérdéses termékkört, és a megfelelő kollégánk visszahívja önt!

  E-mail

  Írjon nekünk

  Kérjük, adja meg adatait és kollégánk megkeresi kérdésével, észrevételével kapcsolatban!