Barion Pixel

Borovi szélezett 50x150mm

Cikkszám: SK6-4003198


Bruttó ár: 219 000 Ft / m3
Futárral szállítható: nem
Választható méretek

db(8377 Ft)

További információk

Hosszúság 510cm
Szélesség 15cm
Vastagság 5cm

Leírás


A Borovi szélezett fűrészáru kiváló minőségű fenyőfából készült építőanyag, amely széles körben felhasználható belső és külső építkezéseken egyaránt. Az alábbiakban található néhány jellemző, amelyeket érdemes kiemelni a termékkel kapcsolatban:

Főbb Jellemzők:

  1. Magas Minőségű Borovi Fa: A fűrészáru Borovi fenyőfából készül, amely ismert a magas szilárdsága és természetes ellenálló képessége miatt. Ez a faanyag ideális választás a különböző építészeti és ácsolási projektekhez.
  2. Szélezett Kialakítás: A szélezett fűrészáru olyan kialakítással rendelkezik, amely könnyen illeszkedik egymáshoz, lehetővé téve az egyszerű és hatékony szerelést. A szélezett felület révén stabil szerkezetet eredményez, ami ideális a különböző szerkezeti alkalmazásokhoz.
  3. Különféle Méretek: A Borovi szélezett fűrészáru elérhető különböző méretekben, amelyek lehetővé teszik a rugalmas alkalmazást az egyes projektek igényeihez igazítva.
  4. Környezetbarát és Fenntartható: A Borovi fenyőfa környezetbarát és fenntartható forrásokból származik. Ezáltal a szélezett fűrészáru olyan termék, amely tiszteletben tartja a környezetvédelmi szempontokat.

A Borovi szélezett fűrészáru kiválóan alkalmas számos építészeti, ácsolási és kerti projekt számára. A magas minőségű fából készült és a szélezett kialakításnak köszönhetően ez a termék hozzájárulhat a tartós és esztétikus végeredmény eléréséhez.

Segíthetünk?

Helpdesk
Telefon

Kérjen visszahívást!

Kérjük, adja meg telefonszámát és a kérdéses termékkört, és a megfelelő kollégánk visszahívja önt!

    E-mail

    Írjon nekünk

    Kérjük, adja meg adatait és kollégánk megkeresi kérdésével, észrevételével kapcsolatban!