Négyszögléc H 37x9x2500mm

Cikkszám: SK6-4002785


Bruttó ár: 1 670 Ft / db
Bruttó ár: 668 Ft / m
Érdeklődőm/megrendelem

További információk

Hosszúság 250cm
Szélesség 3.7cm
Vastagság 0.9cm

Leírás


A Négyszögléc H egy kiváló minőségű építőelem, mely a tökéletes választás minden olyan projekt számára, ahol a szögletes kialakítás és a szilárdság kiemelten fontos. Ez a magas minőségű négyszögléc ideális az építési és dekorációs munkálatokhoz, különféle alkalmazási területeken, beleértve a szerkezeti megerősítéseket és különféle építészeti elemek kialakítását.

Főbb jellemzők:

 1. Szilárdság és Tartósság: A Négyszögléc H anyaga rendkívül erős és tartós, biztosítva a stabil és hosszú élettartamot. Ideális választás, ha megbízható, erős szerkezeti elemre van szükség.
 2. Precíziós kialakítás: A négyszögléc H pontos geometriájú kialakítása lehetővé teszi a könnyű illeszkedést más építőelemekhez, ami egyszerű és hatékony építési folyamatot biztosít.
 3. Különböző Méretek: A Négyszögléc H elérhető különböző méretekben, így könnyen alkalmazható különböző méretű és típusú projektekben.
 4. Univerzális Alkalmazhatóság: A négyszögléc H sokoldalúan felhasználható építési projektek során, beleértve a kerítések, bútorok, tetőszerkezetek és egyéb építészeti elemek kialakítását.
 5. Környezetbarát Anyagok: A négyszögléc H kapható környezetbarát anyagokból, ami a fenntartható és zöld építészet iránt elkötelezett felhasználók számára is vonzóvá teszi.

A Négyszögléc H kombinálja az erőt, a precíziót és a sokoldalúságot, és kiváló választás minden olyan projekthez, ahol a szögletes kialakítás és a magas szintű stabilitás elengedhetetlen. Legyen szó otthoni építkezésről, faipari projektekről vagy egyedi tervezésű bútorok készítéséről, a Négyszögléc H biztosítja az építészeti szükségletekhez szükséges alapot.

Segíthetünk?

Helpdesk
Telefon

Kérjen visszahívást!

Kérjük, adja meg telefonszámát és a kérdéses termékkört, és a megfelelő kollégánk visszahívja önt!

  E-mail

  Írjon nekünk

  Kérjük, adja meg adatait és kollégánk megkeresi kérdésével, észrevételével kapcsolatban!