Szauna ajtópánt 1T1 AD állítható

Cikkszám: SK6-3000797


Bruttó ár: 13 500 Ft / db
Futárral szállítható: nem

db(13500 Ft)

További információk

Tömeg 1 kg

Leírás


A szauna ajtópánt 1T1 AD egy olyan termék, amelyet a szauna ajtó rögzítésére és mozgatására használnak. Az „AD” az „állítható” jelentése, így ez a termék rendelkezik állítható funkcióval.

Jellemzők:

  • Állíthatóság: A „AD” a „állítható” rövidítése, ami azt jelenti, hogy ez a szauna ajtópánt rendelkezhet állítható funkcióval. Az állíthatóság lehetővé teszi az ajtó pontos beállítását és illesztését a szauna keretéhez vagy ajtónyíláshoz.
  • Tartósság: A szauna ajtópántok rozsdamentes acélból vagy más ellenálló anyagból készülnek, amelyek tartósak és ellenállnak a magas páratartalomnak és hőmérsékleti ingadozásoknak a szaunában.
  • Zajmentesség: A jó minőségű szauna ajtópántok zajmentesek, ami fontos a szauna nyugodt és pihentető légkörének megteremtéséhez.
  • Könnyű mozgatás: A szauna ajtópántok könnyű és sima mozgatást tesznek lehetővé az ajtó megnyitásához és bezárásához.

Felhasználás: A szauna ajtópántokat a szaunákban használják az ajtók rögzítésére és mozgatására. Az állítható funkció lehetővé teszi az ajtó pontos beállítását a kívánt helyzetbe.

Ez a termék lehetővé teszi a szauna ajtó hatékony és kényelmes kezelését, és hozzájárul a szauna belső terének megfelelő működéséhez.

Segíthetünk?

Helpdesk
Telefon

Kérjen visszahívást!

Kérjük, adja meg telefonszámát és a kérdéses termékkört, és a megfelelő kollégánk visszahívja önt!

    E-mail

    Írjon nekünk

    Kérjük, adja meg adatait és kollégánk megkeresi kérdésével, észrevételével kapcsolatban!