Barion Pixel

Szauna lambéria 20x186mm Tyrol thermowood AB Finn Fenyő Ht

Cikkszám: SK6-4003237


Bruttó ár: 20 590 Ft / m2
Futárral szállítható: nem
Választható méretek

csomag = 1.7856 m2(36766 Ft)

További információk

Hosszúság 240cm
Szélesség 18.6cm
Vastagság 2cm

Leírás


Élvezze a szaunázás egyedülálló élményét a Tyrol Thermowood fenyő szauna lambériával! Ez a különleges lambéria a Thermowood technológiával készült, amely növeli a fenyő ellenálló képességét a szaunázás extrém körülményeihez. A 20mm vastagság és 186mm szélesség optimális méreteket kínál egy exkluzív szauna kialakításához.

Jellemzők:

 • Tyrol Thermowood technológia: Az innovatív hőkezelés növeli a fenyő ellenálló képességét a magas hőmérsékletű és nedves környezetben.
 • Strukturált felület: A lambéria felülete strukturált, amely egyedi textúrát és tapintást biztosít, fokozva a szaunázás élményét.
 • Optimális méretek: A 20mm vastagság és 186mm szélesség ideális méretek a szaunafalak, padok és mennyezetek burkolásához.
 • Természetes fenyő szépség: A fenyő meleg színe és a Thermowood kezelés által kiemelt mintázatok harmonikus és meleg légkört teremtenek a szaunában.

Felhasználási területek:

 • Prémium szaunák: Ideális választás prémium szaunákhoz és exkluzív wellness területekhez, ahol a luxus és a minőség alapvető fontosságú.
 • Szaunaházak: A Tyrol Thermowood lambéria alkalmazható szaunaházakban, ahol a fa melegét és a Thermowood előnyeit szeretné kihasználni.
 • Exkluzív üzletek és szállodák: Az elegancia és az ellenálló képesség kombinációja ideális a prémium kategóriás üzletek és szállodák belső tereihez.

Fedezze fel a Tyrol Thermowood fenyő szauna lambéria nyújtotta kiválóságot és élvezze a szaunázás prémium élményét!

Segíthetünk?

Helpdesk
Telefon

Kérjen visszahívást!

Kérjük, adja meg telefonszámát és a kérdéses termékkört, és a megfelelő kollégánk visszahívja önt!

  E-mail

  Írjon nekünk

  Kérjük, adja meg adatait és kollégánk megkeresi kérdésével, észrevételével kapcsolatban!