x Fűrészáru - faanyag impregnálás
 
Faanyag gyalulás, impregnálás > Faanyag impregnálás

Faanyag impregnálás


Faanyag impregnálás Telephelyeinken kapható faanyagokat kérésére bemártásos technológiával konzerváljuk. A modern tető elengedhetetlen velejárója a felhasznált faanyag megvédése, kártevőmentesítése. Az általunk használt automata, hidraulikus működtetésű,  német gyártmányú MEBA merítőkád, Bohemit QB Forte faanyagvédőszert használva, 11 méteres hosszúságig képes a fenyfűrészáru 100%-os kártevővőmentesítésére, impregnálására, amelyet tanusítvánnyal igazolunk.

A merítőkádban kezelt faanyag egy hidraulikus platformra kerül, ami összefogja és 45 percre az impregnáló folyadékba meríti azt, így a kezelőanyag garantáltan minden oldalról egyenletesen bevonja a gerendákat. A lemerítéses technológiájú kártevőmentesítés hatékonyságát az ecsetelős bekenéssel értelemszerüen összehasonlítani nem lehet. Bohemit QB Forte  használatával a faanyag védett lesz farontó bogarak, rovarok, penész és szu ellen. A fűrészáru színe a kezelés után zöld lesz.

Gerendák, pallók, deszkák, lécek impregnálása egységesen Bruttó 9.500Ft./m3

Tippek:

  • Az Ön számára szükséges impregnált fűrészáru árát egyszerűen és gyorsan megtudhatja fűrészáru kalkulátorunk segítségével. Amennyiben kedvezőnek találja instant ajánlatunkat, az anyagokat rögtön meg is rendelheti a kalkulátor form segítségével.
  • Bochemit QB Forte impregnálószer kapható 1 kg-os kiszerelésben Bruttó 2.500 Ft áron.