x RoutinSoft Szauna-Infra Kombi vezérlő
 

RoutinSoft Szauna-Infra Kombi vezérlő

RoutinSoft Szauna-Infra Kombi vezérlő

Bruttó 135.000 Ft / db

Napjainkban egyre több Kombi szauna épül, melyek a finn szauna és az infraszauna ötvözetéből állnak össze. Egy ilyen kabin vezérléséhez egy olyan vezérlő egységre van szükségünk amely vezérelni képes egy finn szauna kályhát és az infrasugárzókat is. A RoutinSoft Kombi vezérlő e feladat megoldására áll az Ön rendelkezésére. Egy biztonságos, esztétikus, nagyszerű megoldás akár 9 KW teljesítményű szauna kályha és 3,5 KW teljesítményig jó pár infrasugárzó megvezérléséhez.


A készülék teljesen új külsővel, és a legkorszerűbb nagyüzemi SMD technológiával készült.
A formatervezett, színes fóliatasztatúrás előlap nemcsak esztétikailag nyújt többet a korábbi készülékeknél, hanem nagymértékben megkönnyíti az automaták kezelhetőségét is.
A kétsoros LCD kijelzővel épített készülék egyik nagy előnye, hogy a kijelzőn egyidejűleg nemcsak az automata által mért, ill. gyűjtött adatok értéke, hanem annak megnevezése is látható. Ezen kívül egy időben több információ jeleníthető meg, pl. egyszerre olvasható az indított idő és a hátralévő idő, az idő kijelzés percben és másodpercben is látható.


Az automata méri és kijelzi a szauna belső hőmérsékletét, a kívánt hőmérséklet bármikor beállítható, ennek elérésekor a fűtés automatikusan lekapcsol. Lehetőség van egy úgynevezett előfűtési hőmérséklet beállítására is. Ameddig a szauna belső hőmérséklete nem éri el ezt a hőfokot, a szaunázási idő nem telik.


A maximális érintésvédelmi biztonság érdekében szétválasztottuk a hálózati tápegységet a vezérlő modultól, így a vezérlő automatában csak törpefeszültség van (12V). A hálózati tápegység a szauna tetelyén lesz elhelyezve. A két berendezés közötti összeköttetést hat eres telefonkábelen biztosítja.


A működési paramétereket a felhasználó saját igényei szerint állíthatja be. Az automata gyűjti a forgalmi adatokat. A beállításokat és a forgalmi adatok kiolvasását csak az arra illetékes személy végezheti el.A Kezelő az Infó gomb megnyomásával olvashatja ki az indítások számát. A szauna indítása a START gomb megnyomásával történik
Lehetőség van a belső világítás kapcsolására, ami a program indulásakor automatikusan bekapcsol.
A berendezéssel az első körön max. 9000 VA, a másodikon max 3500 VA fűtési teljesítmény kapcsolható. A világítás max. 100 W lehet.
A kért hőmérsékletet 1-120°C között bármikor fokozatmentesen állíthatjuk
Érdeklődnék a termékkel kapcsolatban
További képek:
  • RoutinSoft vezérlő család
  • RoutinSoft vezérlő család
  • RoutinSoft vezérlő család
  • RoutinSoft vezérlő család
  • RoutinSoft vezérlő család