Barion Pixel

Gyalult deszka AB minőség lucfenyő 19x196mm

Cikkszám: SK6-3000432


Bruttó ár: 1 220 Ft / fm
Futárral szállítható: nem

db = 0.784 m2(4880 Ft)

További információk

Hosszúság 400cm
Szélesség 19.6cm
Vastagság 1.9cm
Tömeg 7,448 kg

Leírás


Lucfenyő gyalult deszkák kiváló minőségű és könnyen kezelhető faanyagok, amelyek széles körben használhatók különböző építési és asztalosmunkákhoz. A lucfenyő fából készült deszkák kifejezetten népszerűek

1. Anyag és megjelenés: A lucfenyő gyalult deszkák világos sárgásbarna színűek, ami meleg és vonzó megjelenést kölcsönöz bármilyen projektnek. A faanyag finom érdes felülettel rendelkezik.

2. Tartósság: A lucfenyő fából készült deszkák jó tartóssággal rendelkeznek, és ellenállnak a korroziónak és a kártevőknek. A faanyag hosszú élettartamot biztosít, különösen, ha megfelelően kezelik és karbantartják.

3. Könnyen kezelhető: Az lucfenyő gyalult deszkák könnyen megmunkálhatók, ami lehetővé teszi a sima vágást, csiszolást és festést. Ezeket a deszkákat könnyű alakítani, így kiváló választás a különféle építési projektekhez.

4. Környezetbarát: A lucfenyő fa egy fenntartható forrás, és a fafeldolgozás során a termék készítők gyakran alkalmaznak környezetbarát módszereket.

Felhasználás: A lucfenyő gyalult deszkákat gyakran alkalmazzák bútorok, mennyezetek, padlók, lépcsők, konyhafalak, dekoratív elemek és egyéb építési projektek elkészítéséhez.

Segíthetünk?

Helpdesk
Telefon

Kérjen visszahívást!

Kérjük, adja meg telefonszámát és a kérdéses termékkört, és a megfelelő kollégánk visszahívja önt!

    E-mail

    Írjon nekünk

    Kérjük, adja meg adatait és kollégánk megkeresi kérdésével, észrevételével kapcsolatban!