Barion Pixel

Szauna padléc 26x140mm Thermo radiata fenyő

Cikkszám: SK6-4003029


Bruttó ár: 5 300 Ft / m
Futárral szállítható: nem

csomag(50880 Ft)

További információk

Hosszúság 240cm
Szélesség 14cm
Vastagság 2.6cm

Leírás


A szauna padléc 26x140mm Thermo radiata fenyő olyan alapanyagból készül, amely ellenáll a magas hőmérsékletnek és a nedvességnek, ideális választás a szaunák burkolatának kialakításához.

Anyag: A szauna padléc Thermo radiata fenyőből készül, amely egy speciális hőkezelésen megy keresztül. Ez a kezelés növeli a fából származó tulajdonságokat, például a hő- és páraállóságot. A thermo radiata fenyőnek is kellemes aromája van, amely hozzájárul a szauna kényelmes és természetes légköréhez.

Jellemzők:

  • Kiváló minőség: A thermo radiata fenyő kiváló minőségű és tartós anyag, amely ellenáll a nedvességnek és a hőmérsékleti változásoknak.
  • Hőkezelt: A fa speciális hőkezelésen megy keresztül, ami megerősíti a tartósságát és ellenállóságát a magas hőmérsékleti és páratartalmi ingadozásokkal szemben.
  • Természetes illat: A thermo radiata fenyőnek kellemes, természetes illata van, amely hozzájárul a szauna környezetének élvezetéhez.
  • Könnyen kezelhető: A padléc könnyen kezelhető, csiszolható, vágott és felszerelhető a szauna belső burkolatának kialakításához.

Felhasználás: A szauna padléc Thermo radiata fenyő ideális választás a szaunák belső burkolatának kialakításához. A faanyag ellenáll a szaunázás során keletkező magas páratartalomnak és hőmérsékletnek, és hozzájárul a szauna esztétikai értékéhez is.

Ez a termék segít a szauna kialakításában, hozzájárul a helyes légkör megteremtéséhez és hosszú élettartamú megoldást kínál a szaunapad vagy burkolata számára

Segíthetünk?

Helpdesk
Telefon

Kérjen visszahívást!

Kérjük, adja meg telefonszámát és a kérdéses termékkört, és a megfelelő kollégánk visszahívja önt!

    E-mail

    Írjon nekünk

    Kérjük, adja meg adatait és kollégánk megkeresi kérdésével, észrevételével kapcsolatban!