Himalája szauna sócsempe

Cikkszám: SK6-3000807


Érdeklődőm/megrendelem

További információk

Hosszúság 20cm
Szélesség 0.25cm
Vastagság 10cm

Leírás


Sótégla himalájai sókristályból, 20*10*2,5 cm

A Himalája szauna sócsempe egy egyedülállóan szép és funkcionális szauna kiegészítő, amely az ősi Himalája rózsaszín sóból készül. Ez a sócsempék formájában kerül alkalmazásra a szaunában, és hozzájárul a szaunaélményhez, miközben számos egészségügyi előnyt is kínál.

Miért válasszuk a Himalája szauna sócsempét a szaunához?

 1. Légzési előnyök: A Himalája sórészecskék szabadon szétszóródnak a levegőben a szaunában, és a szaunázás során belélegzésük segít tisztítani és hidratálni a légutakat. Ez enyhítheti a légzőrendszeri problémákat, például allergiákat vagy asztmát.
 2. Páratartalom és ionizáció: A Himalája sócsempék segítenek fenntartani az optimális páratartalmat a szaunában, és negatív ionokat bocsátanak ki, amelyek hozzájárulnak a pozitív közérzethez és a jólléthez.
 3. Stílus és dizájn: A rózsaszín sócsempe különleges és gyönyörű megjelenésével hozzáad egy elegáns és természetes stílust a szaunához.
 4. Jólét és relaxáció: A sócsempe használata mélyebb relaxációt és stresszcsökkentést eredményez, miközben a bőr hidratált és egészséges marad.

Hogyan alkalmazzuk a Himalája szauna sócsempét?

 1. Telepítés: A sócsempe egyszerűen telepíthető a szauna falaira vagy padlójára, és harmonizál a szauna környezetével.
 2. Használat: Amikor használja a szaunát, a sócsempék melegítik a szaunát, és a levegőben elterjedő sórészecskék megkezdik a légzési előnyök biztosítását.
 3. Tisztítás: A sócsempét rendszeresen tisztítani kell, hogy megőrizze hatékonyságát és tisztaságát.

A Himalája szauna sócsempe egy kiváló módja annak, hogy a szaunaélményét egészségesebbé és kényelmesebbé tegye, miközben egy természetes szépségű és stílusos kiegészítőt ad hozzá a szaunához. Válassza a Himalája szauna sócsempét, és élvezze a wellness előnyeit és a luxus kényelmet a szaunájában.

Segíthetünk?

Helpdesk
Telefon

Kérjen visszahívást!

Kérjük, adja meg telefonszámát és a kérdéses termékkört, és a megfelelő kollégánk visszahívja önt!

  E-mail

  Írjon nekünk

  Kérjük, adja meg adatait és kollégánk megkeresi kérdésével, észrevételével kapcsolatban!