Saunaboard Amerikai dió szauna falburkolat 16x1250x2500mm

Cikkszám: SK6-4003438


Bruttó ár: 43 800 Ft / m2
Érdeklődőm/megrendelem

További információk

Hosszúság 1.6cm
Szélesség 250cm
Vastagság 125cm

Leírás


Fedezze fel a luxust és a minőséget a Saunaboard szauna burkolattal, amelyet formaaldehid-mentes ragasztással készítenek, és amerikai dió furnérral borítanak. Ez a burkolat ideális választás a szaunázás szerelmeseinek, akik értékelik a kiváló minőséget és az esztétikát.

Jellemzők:

 • Formaaldehid-mentes ragasztás: A Saunaboard szauna burkolat a legmagasabb minőségű, formaaldehid-mentes ragasztással készül, biztosítva a felhasználók egészségét és környezetvédelmet.
 • Amerikai dió: A burkolatot luxus szintre emeli az amerikai dió furnér felület, amely gazdag árnyalatokkal és textúrával rendelkezik.
 • Optimális méretek: A kiváló minőségű burkolat ideális méretekkel rendelkezik a szaunafalak, padok és mennyezetek burkolásához.
 • Sima és elegáns megjelenés: A Saunaboard sima és elegáns megjelenést kölcsönöz a szaunának, fokozva a wellness élményt.

Felhasználási területek:

 • Prémium szaunák: A Saunaboard burkolat kiváló választás prémium szaunákhoz és wellness terekhez, ahol a minőség és az esztétika kiemelt szempont.
 • Elegáns otthoni szaunák: Az amerikai dió furnérral borított burkolat otthoni szaunák belső terének elegáns kialakításához tökéletes.
 • Szállodák és wellness központok: Az esztétikus megjelenés és a magas minőség ideális szállodai szaunákhoz és wellness központokhoz.

Fedezze fel a Saunaboard szauna burkolat által nyújtott luxust és minőséget a szaunázás magasabb szintjén!

Segíthetünk?

Helpdesk
Telefon

Kérjen visszahívást!

Kérjük, adja meg telefonszámát és a kérdéses termékkört, és a megfelelő kollégánk visszahívja önt!

  E-mail

  Írjon nekünk

  Kérjük, adja meg adatait és kollégánk megkeresi kérdésével, észrevételével kapcsolatban!