Barion Pixel

Gyalult thermo deszka 27x143mm

Cikkszám: SK6-4003521


Bruttó ár: 2 200 Ft / m
Futárral szállítható: nem

db(10560 Ft)

További információk

Hosszúság 480cm
Szélesség 14.3cm
Vastagság 2.7cm

Leírás


A Gyalult Thermo Deszka a kiváló minőségű, természetes faanyagok felhasználásával készült, speciális hőkezelési eljáráson átesett deszkák egyik példája. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy a faanyagok jobb minőségűek legyenek, ellenállóbbak legyenek az időjárás viszontagságaival és más környezeti hatásokkal szemben.

Főbb jellemzők:

  1. Hőkezelt Faanyag: A deszka speciális hőkezelésen esik át, amely során a fa nedvességtartalma csökken, és a cellulóz rostjai megkeményednek. Ennek eredményeként a gyalult thermo deszka kiválóan ellenáll az időjárási változásoknak és a rovaroknak.
  2. Gyalult Felület: A deszka sima és egyenletes felülettel rendelkezik, amely ideális különböző beltéri és kültéri felhasználásokhoz. A gyalult felület esztétikus megjelenést kölcsönöz a deszkának, miközben könnyen tisztítható és karbantartható.
  3. Univerzális Felhasználhatóság: A termék sokoldalúan alkalmazható, legyen szó teraszról, kerti járdáról, erkélyről vagy akár beltéri burkolatként. A gyalult thermo deszka ideális választás otthoni és kereskedelmi projektekhez egyaránt.
  4. Környezetbarát: A faanyagok környezetbarátak és fenntartható forrásokból származnak, így a gyalult thermo deszka kiváló választás azoknak, akik fontosnak tartják a környezetvédelmet.

A Gyalult Thermo Deszka egy olyan kiváló minőségű építőanyag, amely egyesíti a szép megjelenést és a praktikus funkcionalitást. Azok számára, akik szeretik a természetes anyagokat és értékelik az időtálló minőséget, ez a deszka ideális választás lehet.

Segíthetünk?

Helpdesk
Telefon

Kérjen visszahívást!

Kérjük, adja meg telefonszámát és a kérdéses termékkört, és a megfelelő kollégánk visszahívja önt!

    E-mail

    Írjon nekünk

    Kérjük, adja meg adatait és kollégánk megkeresi kérdésével, észrevételével kapcsolatban!