Barion Pixel

Harvia kémény kályhacső szett fekete

Cikkszám: SK6-4003579


Bruttó ár: 370 000 Ft / db
Futárral szállítható: igen

db(370000 Ft)

További információk

Tömeg 20 kg

Leírás


Az acél kémény egy könnyen telepíthető, stílusos kémény megoldás. Az acél kémény ellenáll az extrém hőmérsékleti változásoknak, és főként fa tüzelésű kályhákhoz, kisebb kandallókhoz és vaskályhákhoz tervezték, különálló szaunaházakban való használatra. Mivel az külső burkolat és a belső cső rozsdamentes acélból készült, a termék tartós és megőrzi megjelenését.

Az acél kémény standard szállítása magában foglal egy 1,5 méteres acél kéményt (WHP1500) és egy esősapkát, egy gumi esőzárót és egy rozsdamentes acél áteresztő esőzárót a mennyezethez. A csomag tartalmaz egy 1 méter hosszú, nem szigetelt füstcsövet is. Kiegészítő részek 0,5 méteres (WHP500) és 1,0 méteres (WHP1000) hosszúságban is elérhetők tartozékként ehhez az acél kéményhez. Egy okos mechanizmusnak köszönhetően a kiegészítő részek össze vannak csavarva, és a füstcsövek is rendelkeznek nyílásokkal, amelyek segítségével rögzíthetők egymáshoz. Ez megakadályozza a hőmérsékletváltozások által okozott mozgást. Benti helyeken a kéményt akár 3 méteres magasságig is telepíthetik támogatás nélkül, míg kint a megfelelő öntartó telepítési magasság 2 méter.

Az acél kéményhez kapcsolt kemencéhez maximálisan engedélyezett égéstermék hőmérséklete 600 °C. Az acél kémény külső átmérője 220 mm, a füstcső átmérője pedig 115 mm. A gyúlékony anyagoktól való biztonsági távolság 100 mm. Az acél kémény CE-jelöléssel rendelkezik, tehát a termék megfelel az összes nemzetközi tűz- és üzemelésbiztonsági követelménynek. Az acél kémény korom szűrő biztonsági tanúsítvánnyal is rendelkezik.

 

Segíthetünk?

Helpdesk
Telefon

Kérjen visszahívást!

Kérjük, adja meg telefonszámát és a kérdéses termékkört, és a megfelelő kollégánk visszahívja önt!

    E-mail

    Írjon nekünk

    Kérjük, adja meg adatait és kollégánk megkeresi kérdésével, észrevételével kapcsolatban!