Saunaboard Gőzölt hemlock szauna falburkolat 16x1250x2500mm

Cikkszám: SK6-4003718


Bruttó ár: 155 937 Ft / tábla
Bruttó ár: 49 900 Ft / m2
Érdeklődőm/megrendelem

További információk

Hosszúság 250cm
Szélesség 112.5cm
Vastagság 1.6cm

Leírás


A gőzölt hemlock saunabordok olyan alapanyagból készülnek, amelyek kiváló minőségűek és ellenállnak a magas hőmérsékletnek és nedvességnek, amelyekkel egy szauna jár.

Anyag: A saunabordok gőzölt hemlock fából készülnek. A hemlock fa kiváló minőségű és kifejezetten alkalmas szauna belső burkolatokhoz. Ez az anyag ellenáll a nedvességnek és a hőmérsékleti változásoknak.

Jellemzők:

  • Kiváló minőség: A gőzölt hemlock fa anyagból készült saunabordok kiváló minőségűek, és hosszú élettartamuk van.
  • Nedvességálló: A hemlock fa természetes nedvességálló tulajdonságokkal rendelkezik, így ellenáll a szaunázás során keletkező magas páratartalomnak.
  • Könnyen kezelhető: A saunabordok könnyen kezelhetők, csiszolhatók és festhetők, hogy megfeleljenek a saunaterem kialakításának.
  • Egyszerű telepítés: Az 1,250 x 2,500 mm méretű lapok könnyen telepíthetők a szauna falain, és egymás mellé helyezhetők a kívánt burkolat kialakításához.

Felhasználás: A gőzölt hemlock saunabordok kiválóan alkalmasak szaunák belső burkolatának kialakításához. Ezek a bordák a szaunában kellemes és természetes illatot árasztanak, és hő- és páraállóságuknak köszönhetően hosszú élettartamúak.

Segíthetünk?

Helpdesk
Telefon

Kérjen visszahívást!

Kérjük, adja meg telefonszámát és a kérdéses termékkört, és a megfelelő kollégánk visszahívja önt!

    E-mail

    Írjon nekünk

    Kérjük, adja meg adatait és kollégánk megkeresi kérdésével, észrevételével kapcsolatban!