Barion Pixel

Himalája szauna sótégla

Cikkszám: SK6-3000806


Bruttó ár: 1 950 Ft / db
Futárral szállítható: igen

db = 0.02 m2(1950 Ft)

További információk

Hosszúság 20cm
Szélesség 5cm
Vastagság 10cm
Tömeg 0,7 kg

Leírás


Sótégla himalájai sókristályból, 20*10*5 cm

A Himalája szauna sótégla egy különleges szaunakiegészítő, amely a ősi Himalája sóból készül. Ezek a gyönyörű rózsaszín sótéglák nemcsak esztétikailag vonzóak, hanem számos egészségügyi előnnyel is járnak a szaunázás során.

Miért válasszuk a Himalája szauna sótéglát a szaunához?

 1. Légzési előnyök: A Himalája sótéglák segítenek a szauna levegőjének tisztításában és hidratálásában. Belélegzésük hozzájárulhat a légzőrendszer megtisztításához, enyhítheti az allergiákat és az asztmát.
 2. Páratartalom és ionizáció: A sótéglák hozzájárulnak az optimális páratartalom fenntartásához a szaunában, miközben negatív ionokat bocsátanak ki, amelyek javítják a közérzetet és a jóllétet.
 3. Stílus és dizájn: A rózsaszín sótéglák gyönyörű megjelenésükkel elegáns és természetes atmoszférát teremtenek a szaunában.
 4. Jólét és relaxáció: A sótéglák alkalmazása mélyebb relaxációt és stresszcsökkentést eredményez, miközben a bőr hidratált és egészséges marad.

Hogyan alkalmazzuk a Himalája szauna sótéglát?

 1. Telepítés: A sótéglák könnyen telepíthetők a szauna falaira vagy padlójára. A meleg szaunában a sótéglák felmelegednek, és a levegőben elterjednek a jótékony hatásokat kínálva.
 2. Használat: Amikor használja a szaunát, a sótéglák felmelegedése fokozza a szauna hőmérsékletét, és a levegőben elterjedő sórészecskék megkezdik a légzési előnyök biztosítását.
 3. Tisztítás: A sótéglákat rendszeresen tisztítani kell, hogy megőrizze hatékonyságát és tisztaságát.

A Himalája szauna sótéglák egy kiváló módja annak, hogy a szaunaélményét egészségesebbé és kényelmesebbé tegye, miközben egy természetes szépségű és stílusos kiegészítőt ad hozzá a szaunához. Válassza a Himalája szauna sótéglákat, és élvezze a wellness előnyeit és a luxus kényelmet a szaunájában.

Segíthetünk?

Helpdesk
Telefon

Kérjen visszahívást!

Kérjük, adja meg telefonszámát és a kérdéses termékkört, és a megfelelő kollégánk visszahívja önt!

  E-mail

  Írjon nekünk

  Kérjük, adja meg adatait és kollégánk megkeresi kérdésével, észrevételével kapcsolatban!