Barion Pixel

L-Sarokléc 20x20x2500mm L2020

Cikkszám: SK6-4002455


Bruttó ár: 1 340 Ft / db
Bruttó ár: 536 Ft / m
Futárral szállítható: nem

db = 0.05 m2(1340 Ft)

További információk

Hosszúság 250cm
Szélesség 2cm
Vastagság 2cm

Leírás


Az L-sarokléc egy kiváló minőségű építőelem, melyet terveztek és gyártottak annak érdekében, hogy könnyen és hatékonyan alkalmazhassák a különböző építészeti és dekorációs projektek során. Az L-sarokléc két szárának és a 90 fokos szögének köszönhetően ideális megoldásokat kínál a sarokok megerősítéséhez és esztétikus kialakításához.

Főbb jellemzők:

  1. Tartósság és stabilitás: Az L-sarokléc erős és strapabíró anyagokból készül, amelyek biztosítják a tartósságot és a stabilitást. Ezáltal ideális választás olyan területeken, ahol fontos a szerkezeti megerősítés, például falak, ablakok vagy ajtók körül.
  2. Univerzális alkalmazás: Az L-sarokléc széles körű alkalmazhatóságot biztosít, például belső térben, kültéren, dekorációs projektekben vagy akár építészeti elemek kiegészítőjeként.

Az L-sarokléc kiváló választás minden olyan projekt számára, ahol fontos a stabilitás, a megerősítés és az esztétika kombinációja. Legyen szó otthoni felújításról, építkezésről vagy dekorációs tervekről, az L-sarokléc segít megvalósítani a tervezett célokat könnyen és hatékonyan.

Segíthetünk?

Helpdesk
Telefon

Kérjen visszahívást!

Kérjük, adja meg telefonszámát és a kérdéses termékkört, és a megfelelő kollégánk visszahívja önt!

    E-mail

    Írjon nekünk

    Kérjük, adja meg adatait és kollégánk megkeresi kérdésével, észrevételével kapcsolatban!