Barion Pixel

Okoume kültéri homlokzati burkolat 15x1220mm

Cikkszám: SK6-4003548


Bruttó ár: 52 890 Ft / db
Bruttó ár: 17 340 Ft / m2
Futárral szállítható: nem
Választható méretek

db = 3.05 m2(52890 Ft)

További információk

Hosszúság 0.015m
Szélesség 2.5m
Vastagság 1.22m

Leírás


Az Okoume kültéri homlokzati burkolat egy kiváló minőségű faanyagból készült burkolati rendszer, amely ideális választás kültéri homlokzatok és falfelületek díszítéséhez.

Főbb Jellemzők:

 1. Okoume Faanyag: Az Okoume fafajta Afrikában őshonos, és az egyik legkedveltebb választás a faiparban. Kiváló minőségű és könnyű súlyú, ami lehetővé teszi a könnyű kezelhetőséget és feldolgozhatóságot.
 2. Kültéri Használatra Tervezve: Az Okoume homlokzati burkolat tervezése és kezelése kifejezetten kültéri körülményekre van optimalizálva. Ellenáll az időjárás viszontagságainak, UV-sugárzásnak és más külső hatásoknak, így hosszú élettartamú megoldást nyújtva.
 3. Esztétikus Megjelenés: Az Okoume faanyag természetes szépségével rendelkezik, és a homlokzati burkolat elegáns megjelenést kölcsönöz az épületnek. A fa széles választéka lehetővé teszi a különböző stílusokhoz való könnyű alkalmazkodást.
 4. Vízálló és Időjárásálló: Az Okoume fa sajátosságai miatt a homlokzati burkolat vízálló és ellenáll az időjárás szélsőségeinek. Ezáltal hosszú távú védelmet biztosít az épület külső felületeinek.
 5. Könnyű Szerelés: Az Okoume homlokzati burkolat könnyű súlya és tervezése lehetővé teszi a könnyű telepítést. Ezáltal időt és munkaerőt takaríthat meg az építési vagy felújítási projekt során.

Az Okoume kültéri homlokzati burkolat kiváló választás lehet azoknak, akik természetes és időtálló megoldást keresnek a kültéri homlokzatok díszítéséhez. A magas minőségű faanyag és az esztétikus kialakítás együttesen hozzájárulnak az épület külső megjelenéséhez és tartósságához.

Segíthetünk?

Helpdesk
Telefon

Kérjen visszahívást!

Kérjük, adja meg telefonszámát és a kérdéses termékkört, és a megfelelő kollégánk visszahívja önt!

  E-mail

  Írjon nekünk

  Kérjük, adja meg adatait és kollégánk megkeresi kérdésével, észrevételével kapcsolatban!