Barion Pixel

Homlokzat burkoló AB 26x140mm D51

Cikkszám: SK6-4002938


Bruttó ár: 8 505 Ft / db
Bruttó ár: 13 500 Ft / m2
Futárral szállítható: nem
Választható méretek

db = 0.63 m2(8505 Ft)

További információk

Hosszúság 4.5m
Szélesség 0.14m
Vastagság 0.026m

Leírás


A Homlokzati Burkoló egy olyan építőanyag, amelyet az épületek külső részeinek díszítésére és védelmére terveztek. A következőkben megtalálható néhány általános jellemző és előny, amelyek jellemzik a homlokzati burkolókat:

Főbb Jellemzők:

  1. Időjárásállóság: A homlokzati burkolók gyakran készülnek olyan anyagokból, amelyek ellenállnak az időjárás viszontagságainak. Ez magában foglalja az UV-sugárzást, a nedvességet, a hőmérsékleti változásokat és más környezeti hatásokat.
  2. Könnyű Karbantartás: Sok homlokzati burkoló könnyen tisztítható és karbantartható, minimalizálva a karbantartási költségeket és időt.
  3. Szigetelés és Energiahatékonyság: Bizonyos homlokzati burkolók szigetelési tulajdonságokkal rendelkeznek, ami hozzájárulhat az épület energiatakarékosságához. A jó szigetelés segíthet a fűtési és hűtési költségek csökkentésében.
  4. Könnyű Telepítés: A homlokzati burkolók könnyen telepíthetők és alkalmazkodhatnak különböző felületekhez és szerkezetekhez.

A Homlokzati Burkolók sokféle változatban elérhetők, és a választás a felhasználói preferenciáktól és az adott projekt követelményeitől függ. Az esztétikai megjelenés és a funkcionalitás kombinációjával a homlokzati burkolók hozzájárulhatnak az épület teljes megjelenéséhez és védelméhez.

Segíthetünk?

Helpdesk
Telefon

Kérjen visszahívást!

Kérjük, adja meg telefonszámát és a kérdéses termékkört, és a megfelelő kollégánk visszahívja önt!

    E-mail

    Írjon nekünk

    Kérjük, adja meg adatait és kollégánk megkeresi kérdésével, észrevételével kapcsolatban!