Barion Pixel

Rento szauna felöntőkanál alumínium bambusz nyéllel 261306

Cikkszám: SK6-4003768


Bruttó ár: 9 500 Ft / db
Futárral szállítható: igen

db(9500 Ft)

További információk

Tömeg 0,4 kg

Leírás


A szauna felöntő kanál az egyik alapvető eszköz, amely nélkülözhetetlen a szauna élményhez. Ez a hagyományos és funkcionális eszköz lehetővé teszi a szauna használók számára, hogy vízzel megtöltsék a szauna köveit, és ezzel növeljék a páratartalmat, ami hozzájárul a szauna melegítő hatásához és az izzadás elősegítéséhez.

  • A szauna felöntő kanál használata a szauna hagyományos rituáléjának része, amely során a forró kövekre vízzel locsolnak a páratartalom és a hőmérséklet növelése érdekében.
  • A szauna felöntő kanál lehetővé teszi a szauna használók számára, hogy testre szabhassák a szauna élményüket és élvezhessék a frissítő gőzhatást.

A szauna felöntő kanál egy elengedhetetlen eszköz, amely hozzájárul a szauna élményének kényelméhez és hatékonyságához. Válasszon egy stílusos és tartós felöntő kanált, amely harmonizál a szauna környezetével, és segíti Önt a szauna használatának teljes körű élvezetében.

A Skandináv fatelep kínál kiváló minőségű szauna felöntő kanalakat számos méretben és stílusban. Tekintse meg választékunkat és válassza ki az Ön szaunájához legjobban illőt!

Segíthetünk?

Helpdesk
Telefon

Kérjen visszahívást!

Kérjük, adja meg telefonszámát és a kérdéses termékkört, és a megfelelő kollégánk visszahívja önt!

    E-mail

    Írjon nekünk

    Kérjük, adja meg adatait és kollégánk megkeresi kérdésével, észrevételével kapcsolatban!