Barion Pixel

Rgb vezérlő szett

Cikkszám: SK6-3000897


Bruttó ár: 9 500 Ft / db
Futárral szállítható: igen

db(9500 Ft)

További információk

Tömeg 0,3 kg

Leírás


A távszabályzót ultraérzékeny érintőgombokkal tervezték, a színgyűrűvel gyorsan beállíthatja a színeket. Az R, G, B csatorna független fényerő -szabályozási funkciója lehetővé teszi a pontos beállítást, hogy több millió színt érjen el. A beépített 10 dinamikus mód használatával fényeffektusokat hozhat létre, és tetszés szerint elmentheti a jelenetet.

A V3 controller kimenete 3x4A. 12V LED szalag esetén max. 144W – 10 méter SL-RGB-5050WN60; 24V LED szalag esetén max. 288W – 20 méter SL-RGB-5050WN60-24 működtetésére elegendő.

Jelerősítők használatával a LED szalag hossza korlátlanul bővíthető. Ez a termék nem vízálló, IP20 védettségű, beltéri használatra készült. A mellékelt távszabályzó tartó könnyedén rögzíthető falra, bútorokra. A jó hőelvezetés meghosszabbítja a vezérlő élettartamát, elhelyezésénél gondoskodjon a jó szellőzésről.

A távirányító egy frekvencián működik, ezért hatókörön belül azonos típusú távirányító használata nem ajánlott, mivel a szett távirányítója egy másik, azonos távirányítóval párosított vevőegységet is vezérelni fog. Ebből kifolyólag főként egyedi használatra ajánljuk.

Működési hőmérséklet: -20 C° – +55C°

Segíthetünk?

Helpdesk
Telefon

Kérjen visszahívást!

Kérjük, adja meg telefonszámát és a kérdéses termékkört, és a megfelelő kollégánk visszahívja önt!

    E-mail

    Írjon nekünk

    Kérjük, adja meg adatait és kollégánk megkeresi kérdésével, észrevételével kapcsolatban!