Tolóajtós szellőző thermowood nyár

Cikkszám: SK6-4002127


Bruttó ár: 9 000 Ft / db
Érdeklődőm/megrendelem

További információk

Leírás


Tolóajtós Szellőző a Szaunához: Friss Levegő és Kényelem

A tolóajtós szellőző a szauna egyik legfontosabb kiegészítője, amely biztosítja a friss levegő beáramlását és a pára eltávozását a szauna belső részéből. Ez a praktikus eszköz segít optimális hőmérsékletet és páratartalmat tartani a szaunában, így növelve a felhasználók kényelmét és élvezetét.

Miért fontos a tolóajtós szellőző a szaunában?

  1. Friss levegő beáramlása: A szellőző lehetővé teszi, hogy friss levegő juthasson be a szaunába, ami fokozza a komfortot és segít megelőzni az oxigénhiányt.
  2. Pára eltávolítása: A szaunázás során keletkező pára és nedvesség eltávoztatása fontos az optimális hőmérséklet és páratartalom fenntartása érdekében.
  3. Hőmérséklet szabályozás: A szellőző segítségével könnyedén szabályozhatjuk a szauna hőmérsékletét, így mindenki megtalálhatja a saját komfortszintjét.
  4. Higiénia: Az optimális páratartalom és szellőzés hozzájárul a szauna higiéniai fenntartásához, mivel megakadályozza a penészképződést és a kellemetlen szagok kialakulását.

Szauna tolóajtós szellőző olyan szaunákba való ahol nagyobb levegő áramlást szeretnénk szaunánkba, pl.: fatüzelésű szaunákba ahol a fatüzelésű kályha nagymértékben használja az oxigént szaunán belül, így fontos a nagyobb levegő utánpótlása. A szauna szellőző tolóajtó ki és a beszellőzésre is alkalmas egyaránt.

Segíthetünk?

Helpdesk
Telefon

Kérjen visszahívást!

Kérjük, adja meg telefonszámát és a kérdéses termékkört, és a megfelelő kollégánk visszahívja önt!

    E-mail

    Írjon nekünk

    Kérjük, adja meg adatait és kollégánk megkeresi kérdésével, észrevételével kapcsolatban!