x
 

Bitumenes hullámlemez


Bitumenes hullámlemez A Gutta bitumenes hullámlemezeket kedvező áraik miatt évtizedek óta használják világszerte.A több millió m2 lerakott hullámlemez meggyőzően bizonyítja a gutta bitumenes hullámlemez tartósságát minden elképzelhető klímafeltétel mellett.

A Gutta naturcolor bitumenes hullámlemez könnyen feldolgozható, tartós és gazdaságos megoldás tetőfedéshez és falburkoláshoz. Rendkívül időtálló (15 év garancia) és környezetkímélő formaldehidmentes újrahasznosítható termék.

Gutta bitumenes hullámlemezt az egész világon évtizedek óta használják. A több millió m2 lerakott hullámlemez meggyőzően bizonyítja a Gutta bitumenes hullámlemez tartósságát az összes elképzelhető klímafeltétel mellett. Terhelhetőségük a megkövetelt hivatalos értékek felett van. Ez a szabadalmazott többrétegű gyártási eljárásból és a kis és sűrű hullámosztásból adódik.

 

Onduline Base Hullámlemez 2.0mx0.855m
Onduline Base Hullámlemez 2.0mx0.855m

Akció A készlet erejéig. 


2.0m x 0,855m méretű, Onduline bitumenes hullámlemezek barkács és ipari felhasználásra egyaránt, 15 év garanciával. A már évtizedek óta használt, 3 színben megvásárolható népszerű bitumenes hullámlemezek egyeszerű felhasználhatóságuk, gyors beépíthetőségük mellett számos jó tulajdonságukkal állanak az Ön rendelkezésére telephelyünkön.

MegnevezésSzínBruttó ár / m2Bruttó ár / lap
OndulineVörös1759 Ft2990 Ft
Onduline
Barna1759 Ft2990 Ft
Onduline
Zöld1876 Ft3190 FtBruttó 2.990 Ft / tábla

Tovább a termékhez »
 

Onduline Univerzális gerincelem-oromszegély
Onduline Univerzális gerincelem-oromszegély

Bruttó 2.600 Ft / db

Tovább a termékhez »
 

Onduline S-szög
Onduline S-szög

Bruttó 19 Ft / db

Tovább a termékhez »