x
 

Bitumenes hullámlemez


Bitumenes hullámlemez A Gutta bitumenes hullámlemezeket kedvező áraik miatt évtizedek óta használják világszerte.A több millió m2 lerakott hullámlemez meggyőzően bizonyítja a gutta bitumenes hullámlemez tartósságát minden elképzelhető klímafeltétel mellett.

A Gutta naturcolor bitumenes hullámlemez könnyen feldolgozható, tartós és gazdaságos megoldás tetőfedéshez és falburkoláshoz. Rendkívül időtálló (15 év garancia) és környezetkímélő formaldehidmentes újrahasznosítható termék.

Gutta bitumenes hullámlemezt az egész világon évtizedek óta használják. A több millió m2 lerakott hullámlemez meggyőzően bizonyítja a Gutta bitumenes hullámlemez tartósságát az összes elképzelhető klímafeltétel mellett. Terhelhetőségük a megkövetelt hivatalos értékek felett van. Ez a szabadalmazott többrétegű gyártási eljárásból és a kis és sűrű hullámosztásból adódik.

 

Guttanit Bitumenes Hullámlemez 2.0mx0.83m
Guttanit Bitumenes Hullámlemez 2.0mx0.83m

2.0m x 0,83m méretű, Guttanit bitumenes hullámlemezek barkács és ipari felhasználásra egyaránt, 15 év garanciával. A már évtizedek óta használt, 3 színben megvásárolható népszerű bitumenes hullámlemezek egyeszerű felhasználhatóságuk, gyors beépíthetőségük mellett számos jó tulajdonságukkal állanak az Ön rendelkezésére telephelyünkön.

MegnevezésSzínBruttó ár / m2Bruttó ár / lap
Guttanit K11Vörös1370 Ft2275 Ft
Guttanit K11Barna1370 Ft2275 Ft
Guttanit K11Zöld1440 Ft2390 FtBruttó 2.275 Ft / tábla

Tovább a termékhez »
 

Guttanit OL gerincelem
Guttanit OL gerincelem

Bruttó 2.690 Ft / db

Tovább a termékhez »
 

Gutta S-szög
Gutta S-szög

Bruttó 19 Ft / db

Tovább a termékhez »