x Szauna faanyag - szaunakályhák, faanyagok otthoni szauna építéséhez
 
Szaunák, szauna építőanyagok > Szauna építéséhez szükséges faanyagok, szaunakályhák, felszerelések, tartozékok A-Z-ig

Szauna építéséhez szükséges faanyagok, szaunakályhák, felszerelések, tartozékok A-Z-ig


Szauna építéséhez szükséges faanyagok, szaunakályhák, felszerelések, tartozékok A-Z-ig

Nálunk mindent megtalál, ami csak kellhet egy szauna építéséhez: szauna lambéria, szauna padléc, szaunaajtó, szaunakályha, infrasugárzó, gőzgenerátor, szauna felszerelés...


A Skandináv Fatelep nemcsak komplett szaunákat kínál Önnek, hanem a megépítésükhöz szükséges minőségi alapanyagokat is. Szívesen barkácsol? Szeretne egy szép, az Ön elképzeléseit tükröző szaunakabint? Akkor most itt a lehetőség, hogy tegyen egy próbát: építse meg otthon saját szaunáját!


Büszkén állithatjuk, hogy cégünk piacvezető a hazai „csináld magad szauna” piacon. A legszélesebb szauna építőanyag kínálatot biztosítjuk Önnek, méghozzá magas minőségben és jó árakon.


Segítségre lenne szüksége a szauna megépítéséhez?


Mielőtt nekifogna, olvassa át szauna építési gyorstalpalónkat. Amennyiben pedig a saját szauna kivitelezéséhez további segítségre lenne szüksége, bátran keresse fel telephelyeink valamelyikét vagy hívjon fel bennünket, esetleg küldjön e-mailt, és mi örömmel segítünk megtervezni szaunáját és kiszámolni annak anyagszükségletét. Szauna építőanyagainkat a képre kattintva tekintheti meg. Jó munkát, jó szaunázást!

 

Faanyag szaunaépítéshez, szauna lambéria, szauna padléc, szegőléc, szerkezetépítő anyag, szigeteleőanyag

Faanyag szaunaépítéshez, szauna lambéria, szauna padléc, szegőléc, szerkezetépítő anyag, szigeteleőanyag Nálunk minden faanyagot megtalál amire egy szauna építése során szüksége lehet. Szaunakabin szerkezetépítő anyagok, szauna szigetelőanyagok, szauna lambériák, szauna padszerkezet anyagok, himalájai sótégla elemek, szegőlécek, az egyszerűtől a luxusig, kedvező árakon.

 

Szauna kályhák

Szauna kályhák Harvia, Sawo, Narvi és Helo szauna kazánok kisebb és nagyobb szaunákhoz,  nagy választékban. Kőtorony és fatüzelésű szauna kályhák az egyszerűtől a luxusig, eredeti finn importból, jéghideg árakon.

 

Infrasugárzók

Infrasugárzók

Az infra szauna lelke az infrasugárzó. Telephelyeinken beszerezhető a Philips infrahalogén technológia, kaphatóak kerámiacsöves infrasugárzók és karbon lapsugárzó panelek.

 

Szauna vezérlő egység finn szaunákhoz, infra és kombikabinokhoz

Szauna vezérlő egység finn szaunákhoz, infra és kombikabinokhoz
Külső vezérlő egységek Finn szaunákhoz, Infra és Kombikabinokhoz, melyekkel még kényelmesebbé, hatékonyabbá, gazdaságosabbá tehetjük wellnes egységünket. A kabinon kívül szerelt vezérlő egységek lehetővé teszik a szaunánk kívülről történő ki-be kapcsolását, beállítását, előprogramozását, a világítás vezérlését, figyelemmel kísérhetjük a felhasználás kezdetét és időtartamát. Közületi szaunákban elengedhetetlen, használata kizárólag az illetékesek számára enged a szauna vezérléséhez hozzáférést, így biztosítva a szauna megfelelő és biztonságos működését

 

Szauna ajtók, üveglapok, szauna ajtó vasalatok

Szauna ajtók, üveglapok, szauna ajtó vasalatok Szauna és gőzkabin ajtók minden igény szerint. Üvegből, fából, szauna ajtó tartozékok, üveglapok, zsanérok, zárak.

 

Szaunakabin kellékek, szauna tartozékok

Szaunakabin kellékek, szauna tartozékok Szauna homokórák, szauna hő és páramérő műszerek, felöntő dézsák és kanalak, szauna szellöző egységek, szauna aromaterápiák és szauna illóolajok, minden ami a szaunakabinokban kell egy kényelmes, kellemes, meghitt izzasztófürdőzéshez.

 

Finn Hukka Aromaadagolók

Finn Hukka Aromaadagolók Tiszta finn szappankőből kszült szauna kályha aromaterápia, átmelegedésük után szökőkútként lövik, párologtatják  a szauna olajjal kevert vizet, így téve még kellemesebbé szauna szeánszukat.

 

Szauna illatok és szaunamézek

Szauna illatok és szaunamézek A teljes szauna élmény eléréséhez, használjon eredeti Finn szauna illatokat, melyek segítenek az egészségmegörzésben, és az ellazulásban.

 

Szauna hang és fénytechnika

Szauna hang és fénytechnika Hőálló szauna hangszorók, lámpatestek, szauna lámpaárnyékolók, LED technológiás szauna fényforrások, fényterápia, fénykábelek kiváló minőségben, baráti árakon.

 

Szaunaépítési gyorstalpaló

Szaunaépítési gyorstalpaló Elméleti segítség, egy szauna otthoni építéséhez.

Szaunázni jó, szaunát építeni is jó. Ha kedve szottyan hozzá, íme egy kis segítség, olvassa át az itt leírtakat. Ha úgy dönt hogy belevág, nálunk minden szükséges anyagot megtalál szaunájához.

 

Gőzkabin technológia

Gőzkabin technológia A gőzkabinok a szaunákhoz hasonló izzasztófürdők, klímakabinok, alacsonyabb hőmérséklettel, de akár 100% páratartalommal. Bizonyított tény eme klíma jótékony hatása, amely javulást ígér asztmára, reumára, vérkeringési zavarokra, valamint izomlazító hatása van. Rendelkezésére állunk komplett gőzkabinok kivitelezésében, de megvásárolhat mindent,  ami egy gőzkabinhoz kellhet: gőzgenerátort, gőzkabin vezérlést, gőzbefújó fejeket, gőzgenerátor automata ürítőszelepet, gőzkabin ajtót, lámpatestet és mérőműszereket.

 

Felületkezelő és tisztító anyagok

Felületkezelő és tisztító anyagok Szuanák belső terében használt faanyagok felületkezelésére alkalmas vízbázisú olajok.

 

Pótalkatérszek

Pótalkatérszek