x Szauna kályhák
 

Szauna kályhák


Szauna kályhák Harvia, Sawo, Narvi és Helo szauna kazánok kisebb és nagyobb szaunákhoz,  nagy választékban. Kőtorony és fatüzelésű szauna kályhák az egyszerűtől a luxusig, eredeti finn importból, jéghideg árakon.

 

Segítség a megfelelő szaunakályha kiválasztásához.

Segítség a megfelelő szaunakályha kiválasztásához. Ezen menűpont segítségére lehet abban, hogy kiválassza az Ön szaunájához megfelelő teljesítményű szaunakályhát. Olvassa át az itt leírtakat és biztos nem fog ráfázni.

 

Kőtorony szauna kályhák

Kőtorony szauna kályhák Luxus kivitelű, különleges szaunakályhák. Kiemlekedő minőségű finn termékek. Ezek a kályhák a legszebb, legelegánsabb szaunákban is vidáman helyt állnak. Tekintse meg öket.

 

Szauna kályhák kisebb szaunákhoz

Szauna kályhák kisebb szaunákhoz

Szauna kályhák 3 m2 alapterület alatt lévő szaunákhoz.
A szauna szíve a szauna kályha, a megfelelő teljesítményű és típusú kályha kiválasztása természetesen elengedethetetlen a jó szaunához. Ide kattitva olyan szaunakályhák között válogathat amelyek 6 légköbméter térfogat alatt lévő szaunákat hivatottak kifűteni. Ezen termékeinket, csak úgy mint minden szauna  felszerelésünket, tarozékunkat megrendelheti e-mailben és mi futárszolgálat segítségével 1-2nap alatt kedvező áron Önhöz juttatjuk.

 

 

Szauna kályhák nagyobb szaunákhoz

Szauna kályhák nagyobb szaunákhoz

Szauna kályhák 3m2 alapterület felett lévő szaunákhoz. Egy átlagos szaunak belmagassága 2 méter, a két oldal illetve a magasság összeszorzásával megkapjuk szaunánk térfogatát. Minden nálunk kapható szaunakályha leírásában megtalálja, hogy az mekkora térfogatú szaunakabin kifűtésére alkalmas. Érdemes egy erősebb kályhát választani, nem szerencsés ha a kályhának állandóan maximum teljesítményen fűtenie kell, a megfelelő hőmérséklet eléréséhez.  1-2KW-val erősebb kályha gyorsabban felfűt, ezzel időt és energiát takarít meg. Ide kattintva 6 légköbméter térfogat felett lévő szaunakabinok kifűtésére alkalmas szaunakályhákat talál. Ezen termékeinket, csak úgy mint minden szauna  felszerelésünket, tarozékunkat megrendelheti e-mailben és mi futárszolgálat segítségével 1-2nap alatt kedvező áron Önhöz juttatjuk.

 

 

Fatüzelésű szauna kályhák

Fatüzelésű szauna kályhák

Tradícionális fatüzelésű szaunakályhák Finnországból. Finn barátaink több mint ezer éve szaunáznak, és persze majd mindvégig fával fűtötték fel szaunáikat. Egyedülálló élmény a kályhában ropogó tűz hangja és a lobogó lángok illata mellet melegedni. A fatüzelésű kályhával  épített szauna hangulata nem utánozható és meg nem unható. Egy őlnyi fahasábbal órákra forroságot varázsolhatunk, kül vagy beltéri szaunánkba, elektromos áram nélkül, pont mint ezer éve.

 

Csepp alakú szaunakályhák

Csepp alakú szaunakályhák

Az ezer éves hagyományokra épülő, a
kortárs skandináv dizájnnal kombinált Huum fűtőkészülékek egyedülálló élményt
nyújtanak a szaunázás világában.

Első látásra is szembetűnő, hogy egy
különleges alkotás a Huum csepp kályha. Elegáns és tartós anyagokból
alakították ki a kályhát.

A Huum fűtőtesteket gondos odafigyeléssel tervezték a gyorsabb felmelegedés érdekében, és hogy minél

tovább tartsa a meleget. Nagyszerű időtöltést biztosít a szaunában.

A kályhát a vízcsepp formája ihlette. A Drop kályha egyedi kialakítása maximalizálja a hőt, hosszabb ideig tartja melegen a köveket. Falra szerelhető fűtőberendezés.

 

Szauna kályha lávakő

Szauna kályha lávakő

Pattintott peridotit szaunakályha lávakő, finn importból.
20KG-os kiszerelésben. 9.0Kw teljesítményig 1 doboz rendszerint elegendő.

 

Hőálló szilikon vezeték szaunák, szaunakályhák elektromos ellátásához

Hőálló szilikon vezeték szaunák, szaunakályhák elektromos ellátásához Szaunakabinban használható hőálló szilikonköpenyes vezeték többféle keresztmetszetben, szaunakályhák, infrasugárzók, szaunalámpák áramellátásához.