Barion Pixel

Gyalult padló thermowood borovi 44x143mm

Cikkszám: SK6-4003524


Bruttó ár: 3 650 Ft / fm
Futárral szállítható: nem

db(16425 Ft)

További információk

Hosszúság 450cm
Szélesség 14.3cm
Vastagság 4.4cm

Leírás


A gyalult padló thermowood borovi ideális választás olyan felhasználók számára, akik kiváló minőségű, tartós és esztétikus anyagot keresnek különböző építészeti és dekorációs projektekhez. Ez a padló különleges thermowood eljáráson esik át, amely során a borovi fát magas hőmérsékleten és páratartalom alatt kezelik, ezáltal javítva a deszka stabilitását és időjárásállóságát.

Főbb jellemzők:

  1. Thermowood technológia: A magas hőmérsékleten történő kezelése növeli a fa ellenálló képességét a nedvességgel és rovarokkal szemben. Ezáltal hosszabb élettartamúvá és ellenállóbbá teszi a deszkát az időjárási viszontagságokkal szemben.
  2. Gyalult felület: A egyenetlen felületét gyalulással finomítják, így sima és esztétikus kinézetű. Ez lehetővé teszi a könnyű festést vagy felületkezelést a kívánt stílus eléréséhez.
  3. Borovi fa: A borovi fa természetes szépséggel rendelkezik, és a thermowood kezelés által még tartósabbá válik. Ez a fafajta könnyű, ami megkönnyíti a szállítást és a telepítést.

A thermowood borovi kombinálja a kiváló minőséget, esztétikát és funkcionalitást, és ideális választás minden olyan projekt számára, ahol fontos a tartósság és az esztétikum egyaránt.

Segíthetünk?

Helpdesk
Telefon

Kérjen visszahívást!

Kérjük, adja meg telefonszámát és a kérdéses termékkört, és a megfelelő kollégánk visszahívja önt!

    E-mail

    Írjon nekünk

    Kérjük, adja meg adatait és kollégánk megkeresi kérdésével, észrevételével kapcsolatban!