Sawo korongos fejtámasz fehér nyár 512

Cikkszám: SK6-4001664


Bruttó ár: 25 000 Ft / db
Érdeklődőm/megrendelem

További információk

Leírás


Korongos Fejtámasz a Szaunában: Kényelem és Relaxáció

A korongos fejtámasz egy innovatív és kényelmes szauna kiegészítő, amely fokozza a szaunázás élményét. Ez a tartozék kialakítása és ergonómiája lehetővé teszi, hogy teljesen ellazuljunk a szaunázás során, miközben támogatja a testtartást és minimalizálja a nyaki és vállizmok feszültségét. Ezen az oldalon bemutatjuk, miért érdemes fontolóra venni a korongos fejtámasz használatát a szaunázás során, és hogyan válasszuk ki a megfelelőt.

Miért válasszuk a korongos fejtámaszt a szaunázáshoz?

  1. Maximális kényelem: A korongos fejtámasz egy anatómiai formatervezésű kiegészítő, amely tökéletesen illeszkedik a fej és a nyak formájához. Ennek eredményeként az ellazulás és kényelem garantált.
  2. Stabil tartás: A korongos fejtámasz stabilan tartja a fejet a szauna használata közben, így minimalizálva a helytelen testtartás okozta fájdalmakat.
  3. Higiénia: A fejtámasz hozzájárul a szauna higiéniai fenntartásához, mivel megakadályozza közvetlen testkontaktust a szaunapaddal.
  4. Tökéletes illik a szaunakörnyezethez: A korongos fejtámasz dizájnja és anyaga harmonizál a szauna környezetével, így esztétikailag is kielégítő megoldást nyújt.

Segíthetünk?

Helpdesk
Telefon

Kérjen visszahívást!

Kérjük, adja meg telefonszámát és a kérdéses termékkört, és a megfelelő kollégánk visszahívja önt!

    E-mail

    Írjon nekünk

    Kérjük, adja meg adatait és kollégánk megkeresi kérdésével, észrevételével kapcsolatban!