x Philips Vitae infrasugárzók
 

Philips Vitae Infrasugárzók

Philips Vitae Infrasugárzók

Bruttó 32.500 Ft / db

Philips Vitae Infrasugárzók  350W/500W/750W teljesítménnyel, nemesfa kerettel, a gyártó által tervezett, rozsdamentes anyagból hajlított tükörrel, flokkolt bársony védőrács borítással. Kapható sarok ill. falbasűlyeszthető kivitelben. Teljesítménytől és kialakítástól függetlenül Bruttó 32.500 Ft./db áron. Választható borítások: finn fehérnyár, themowood nyár.

Beépítési méret:

350 W falba süllyeszthető verzió beépítési mérete: 70,5 cm magas X 13 cm széles X 5 cm mély

500 W és 750 W falba süllyeszthető verzió beépítési mérete:   80,5 cm magas X 13 cm széles X 5 cm mély

Plafonba építhető tokkal, lenyitható infrasogárzó Br. 82.500 Ft/db

A Vitae infrasugárzók azonnali hőkibocsátásra képesek, már a bekapcsolást követően egy méteres távolságon belül kifejtik kedvező hatásukat, így szükségtelenné válik a fülke előfűtése, nem fogyasztunk felesleges energiát.

A Philips Vitae sugárzókkal felszerelt infrakabinokban elegendő a 40°C hőmérséklet is. Elsősorban a kabint használó személy melegszik fel (80 % - ban), a levegő csupán 20 % - ban.


A Philips Vitae infrahalogén lámpái az infravörös tartomány teljes hullámhossztartományát biztosítja. Infravörös A (rövidhullámú) sugárzás: A Philips infrahalogén lámpa infravörös A sugárzása tulajdonképpen megegyezik a Nap infravörös A sugárzásával. Ennek hatására érhető el a bőr egészen mély – szubkután -  rétegének felmelegítése és ez eredményezi a kabin hőmérsékleténél jóval magasabb hőérzetet. Infravörös B (középhullámú) sugárzás: A Philips infrahalogén lámpa ötször több infravörös B sugárzást nyújt, mint a Nap. Az infravörös B sugarak 3 – 4 mm behatolási mélységre képesek, a bőrfelszín alatti rétegek egyenletes átmelegedését ezeknek köszönhetjük. Infravörös C (hosszúhullámú) sugárzás: Az infravörös C sugarak csak a bőrfelszínt melegítik fel, bőrbe hatolás nélkül. Az infravörös A sugárzásnál alacsonyabb behatolási képességük miatt a bőrfelszín alatt elhelyezkedő fájdalomérzékelők figyelmeztetéséért felelősek, így segítik elő az infraszauna használatának biztonságát.

A kép illusztráció! 


Érdeklődnék a termékkel kapcsolatban