x
 

Faanyag felületkezelési anyagok


Faanyag felületkezelési anyagok Vékony és vastag lazúrok faipari használatra, fa ápoló olajak faanyag szinezéshez és tartósításhoz. A faanyagvédelem célja és feladata az, hogy gátolja a fatermék minőségromlását, értékcsökkenését, meghosszabbítsa a használhatóság időtartamát. Felületkezeléskor a faanyagra különféle szereket – pácot, lakkot, lazúrt, olajat, viaszt – hordunk fel, hogy a külső behatásoktól védjük, és magasabb esztétikai hatást érjünk el.

 

Milesi vízbázisú vékony és vastag lazúrok, lakkok és pácok

Milesi vízbázisú vékony és vastag lazúrok, lakkok és pácok A faanyagvédelem területén a Milesi közel 60 éves múltra tekint vissza. A Milesi név nemcsak fejlesztései által vált híressé, hanem olyan kiváló felületkezelő anyagai révén, melyek a faanyagnak kiváló színeket, szépséget és időállóságot biztosítanak. A Milesi egy olyan név melyre bátran eshet választásuk akár kültéri vagy beltéri fafelűlet kezelése esetén.

 

Remmers faápoló olajak

Remmers faápoló olajak

Az Aidol Pflege-Öl minden esetben alkalmazhatjuk, amikor speciális víztaszító hatás révén szeretnénk elérni a faanyag szépségének megőrzését. Ez a fa ápoló olaj egyedülálló felületet képez és különleges védelmet nyújt a  kültéren, vizes környezetben felhasznált faanyagoknak. Alkalmas kerti bútorok és teraszburkolatok fenyő, teak, bankirai, vörösfenyő, duglászfenyő alapanyagú faborítások kezelésére.

 

Bona fapadlóápoló rendszer

Bona fapadlóápoló rendszer

Padlók tisztítása, és ápolása. A Bona termékekkel egyszerűen, vödör, és víz nélkül másodpercek alatt tisztíthatja, és egyben ápolja parkettáját, laminált, vagy kő burkolatát.

A fa az egyik legszebb padlóburkoló anyag, ami egy meleg, kellemes hangulatot teremt. Hogy padlója évekig szép maradjon, a rendszeres takarítás a titka. A fa különbözik a többi padlóburkoló anyagtól, speciális tisztítási és karbantartási anyagok használatát igényli, hogy megőrizze szépségét.

 

Bochemit faanyag védőszer

Bochemit faanyag védőszer Fából készült felületek megelőző kezelésére a penész, fakárosító gombák és a rovarok ellen.