x
 

Milesi XGT vékonylazúr 5 Liter

Milesi XGT vékonylazúr 5 Liter

Bruttó 18.700 Ft / db

XGT  VÉKONYLAZÚROK 12 színben, 5 literes kiszerelésben.
Kiváló minőségű viaszos vékonylazúr, kártevő mentesítő hatással és UV védelemmel. Elsősorban, esőnek, csapadéknak közvetlenül kitett kültéri fa szerkezetek pl.: hajópadló-lambéria burkolatok, fa teraszburkoló deszkák, kerítések, pergolák, kerti padok, oromdeszkázatok, faházak védelmére javasoljuk. Kiadósága 5 liter 50m2 felületkezelésére elegendő, a kezelést ajánlott kétrétegben elvégezni. Főjellemzője, hogy a fába beszívódik –szemben a vastaglazúrokkal –, és a felületen vékony viaszos filmréteget képez, ezért nem gátolja az esetleges repedéseken vagy bütü felületeken keresztül a fa belsejébe szívódó nedvesség szabad kipárolgását. A repedésre hajlamos elemeket a lehetőleg nagyobb mértékben ki kell szárítani lazúrozás előtt. Az új repedések nyers fafelületeit rövid időn belül kezeljék át.

Az XGT  vékonylazúrok maximálisan színtartóak, és biocid tartalmuknak köszönhetően megvédik a faanyagot a különbözőgombáktól.
Javasolt felújítás: Saját anyagával, az igénybevételtől függően 2–3 évente (enyhe csiszolást követően) 30-80% XHC 6-tal meghígítva, elkerülendő a színek lemélyülését.

Színminták:

http://www.milesi.hu/ipari-felhasznalok/szinmintak-ipari-felhasznaloknak/category/36-ecsetelheto-vekonylazur-rendszer


Érdeklődnék a termékkel kapcsolatban