x Szauna felszerelések, szauna építőanyagok
Harvia akciónk: Harvia Cilindro szaunakályha

Harvia akciónk: Harvia Cilindro szaunakályha

Padszerkezetbe építhető 90Kg lávakő befogadására képes luxus szauna kályha Finnországból, jelen akciónk keretén belül Bruttó 89.000Ft.-tól. Tovább »
Finn fehérnyár szauna padléc  Br. 1950 Ft./fm

Finn fehérnyár szauna padléc Br. 1950 Ft./fm

21x90mm keresztmetszetű I.osztályú finn fehérnyár padléc többféle hosszúságban, gyönyörű minőségben, verhetetlen áron. Tovább »
Akcióban a Sawo Nordex szaunakályha család.

Akcióban a Sawo Nordex szaunakályha család.

Akcióban a Sawo szauna kályha család terméke, a Sawo Nordex krómacél szaunakályhák, 4.5KW, 6.0KW, 8.0KW és 9.0KW teljesítménnyel, beépített programozható vezérléssel vagy anélkül, jéghideg árakon. Tovább »
Vásároljon közvetlenül az importőrtől!

Vásároljon közvetlenül az importőrtől!

Vásároljon Thermory THERMOWOOD faanyagotak első kézből. A Skandináv Fatelepen, a Európa legnagyobb hőkezelt Thermowood faanyagot gyártó THERMORY termékeit közvetlen, gyári szállításból van lehetősége megvásárolni. Tovább »

Szaunák, szauna építőanyagok


Szaunák, szauna építőanyagok

Saunart, a szauna művészete.


Szauna kabinok és szauna építőanyagok. Tekintse meg a telephelyeinken kapható szauna építéshez szükséges anyagok és felszerelések listáját, illetve megismerkedhet komplett, kivitelezett Saunart finn szauna, infra és kombikabin kínálatunkkal. Vásárolhat nálunk egy komplett szaunát, amelyet az Ön otthonában kivitelezünk, vagy beszerezheti a megépítéséhez szükséges szauna építőanyagokat. Szauna lambéria, szauna padléc, szauna ajtó, szauna kályha, infrasugárzó, szauna kellék és felszerelés, egytől egyig Finn importból. Kiváló minőségű termékek, a közvetlen importnak köszönhetően nagyszerű árakon. Garantáltan a legtakarékosabb szauna építőanyag beszerzési forrás. 10 év szauna építő és kereskedő tapasztalata, a három legnagyobb Finn szauna alapanyag beszállító cég, egy profi szakember csapat, Magyarország egyik legnagyobb szauna kereskedője. Ezt kapja ha minket választ. Saunart

 

Saunart finn szaunák, infra és kombikabinok

Saunart finn szaunák, infra és kombikabinok

A szauna a skandináv kultúrában nagy múltú, több évezredre visszatekintő hagyomány. Egy régi finn mondás szerint, akit a szauna és az alkohol nem hoz rendbe, az meg fog halni :-). A szauna több területen is jótékony hatással van a szervezetünkre: méregtelenít és erősíti az immunrendszert, enyhíti az ízületi fájdalmakat, stresszoldó hatású, javítja a vérkeringést, stb.

Kínálatunkban egyaránt megtalálhatók bel- és kültéri finn szaunák, infra és kombi kabinok, gőzkabinok is, kizárólag svéd és finn szauna alapanyagokból. Emellett nagy választékban kínálunk különböző szauna tartozékokat, szintén baráti árakon. Minden, általunk kivitelezett szauna a legkorszerűbb technológiai megoldások alkalmazásával, a minőség és esztétika jegyében készül, a szauna építésben rutinos, gondos és értő kezek által. Ebből adódóan minden termékünk szakmailag magas színvonalú, nemcsak megjelenésében, hanem megbízható működésében és hosszú élettartamában is garantálva ezáltal Vásárlóink elégedettségét.


 

Szauna építéséhez szükséges faanyagok, szaunakályhák, felszerelések, tartozékok A-Z-ig

Szauna építéséhez szükséges faanyagok, szaunakályhák, felszerelések, tartozékok A-Z-ig

Nálunk mindent megtalál, ami csak kellhet egy szauna építéséhez: szauna lambéria, szauna padléc, szaunaajtó, szaunakályha, infrasugárzó, gőzgenerátor, szauna felszerelés...


A Skandináv Fatelep nemcsak komplett szaunákat kínál Önnek, hanem a megépítésükhöz szükséges minőségi alapanyagokat is. Szívesen barkácsol? Szeretne egy szép, az Ön elképzeléseit tükröző szaunakabint? Akkor most itt a lehetőség, hogy tegyen egy próbát: építse meg otthon saját szaunáját!


Büszkén állithatjuk, hogy cégünk piacvezető a hazai „csináld magad szauna” piacon. A legszélesebb szauna építőanyag kínálatot biztosítjuk Önnek, méghozzá magas minőségben és jó árakon.


Segítségre lenne szüksége a szauna megépítéséhez?


Mielőtt nekifogna, olvassa át szauna építési gyorstalpalónkat. Amennyiben pedig a saját szauna kivitelezéséhez további segítségre lenne szüksége, bátran keresse fel telephelyeink valamelyikét vagy hívjon fel bennünket, esetleg küldjön e-mailt, és mi örömmel segítünk megtervezni szaunáját és kiszámolni annak anyagszükségletét. Szauna építőanyagainkat a képre kattintva tekintheti meg. Jó munkát, jó szaunázást!